Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Giveaways
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - WonderFox 2017 Grand Christmas Party!
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

WonderFox 2017 Grand Christmas Party!

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
dino101 Se drop down
Godt i gang
Godt i gang


Medlem siden: 07 Nov 2017
Sted: United States
Status: Offline
Point: 66
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (1) Tak(1)   Citér dino101 Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: WonderFox 2017 Grand Christmas Party!
    Sendt: 17 Dec 2017 kl. 01:01
Runde 1 - 18. december til 27. december 2. runde - 28. december til 5. jan

Jingle klokker, jingle klokker, gaver hele vejen! Det er den mest vidunderlige tid på året, Santa WonderFox har samlet mere end 10 software (Total Value $ 1000 +) for at give dig den bedste jul nogensinde. Alle gaver er pakket ind, lad os ildgøre festen!


[Image: cefdd79e8f16.png]
WonderFox 2017 Grand Christmas Party!

1. runde - 1. december til 27. december

DVD Ripper Pro
GOM Mix Pro
Driver Booster PRO 5
EaseUS MobiMover
NXPowerLite 7
WinToHDD
Auslogics File Recovery
Fliphtml5 Gold

2. runde - 28. december til 5. jan

Zoolz Intelligent Cloud
Soda PDF hvor som helst
Coolmuster Data Recovery
SUMO
WPS 2016 Business EditionRedigeret af dino101 - 17 Dec 2017 kl. 01:03
Til top
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 21966
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 17 Dec 2017 kl. 12:32
Med fare for at lyde som en gammel sur stodder, der i yngre udgave ville være enhver svigermors drøm, men dog ikke kunne drømme om at blive gift med svigermor og stadig er pissesur - har jeg et par indvendinger til teksten:

"Det er den mest vidunderlige tid på året"

Se, det er da vist en sandhed, der nok bør modereres. For der første er ikke alle enige, fejrer ikke jul eller fødselsdage, har en anden religion eller er bare bedøvende ligeglade med julen.

Derudover synes heller ikke vejrguderne eller andre guder at være helt enige. Var de det, hvorfor i alverdens riger og lande sender de så i 9 ud af 10 jule et allerhelveds gebrækkeligt møgvejr ned over vore stakkels hundehoder?

Er det fordi, de ikke er udsatte for dette idelige bombardement af tomhjernede reklamer eller på anden måde ikke er orienteret om denne årstids forventede bonusgoder?

Man kan få den mistanke, at disse guder er totalt indifferente overfor rum og tid og betragter disse dimensioner som ikke eksisterende. Måske man i stedet for at tilsende dem en liste over ens egne personligt ønskede julegaver burde sende dem en kalender og et ur, uanset om det står på deres ønskeseddel eller ej?

Men selv om man ER orienteret, gerne vil fejre jul og fødselsdage, er kristen, tilhænger af den gamle asatro eller blot vil hygge sig med familie og venner, er julen desværre ikke den mest vidunderlige tid for alle.

Alt for mange har simpelthen ikke råd til jul, julegaver, julemad, julepis og papir, blir ikke inviteret eller er direkte uønskede, fordi de ikke er ligesom os, der kan føre slægten tilbage til Harald Blåtand, som vel var en af de første danskere, der fejrede den kristne jul.

Før salig Harald med de blå tænder, var julen en fest til ære for lyset. Derefter forventede man lysere tider. Hvad kan man forvente, hvis man er lukket ude i mørket og kulden udover bombardementet af reklamer, uholdbare vejrudsigter og den mest vidunderlige tid for hjernevask på året; en god jul eller..?


PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
Pomse Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 03 Maj 2015
Sted: Odense
Status: Offline
Point: 2866
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Pomse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 17 Dec 2017 kl. 13:02
Nu ikke så sur, Prutter!!! Dårligt vejr findes ikke - kun dårlig påklædning.

Læg nu Hawaii-skjorten væk og de korte bukser, og iklæd dig de sexede lange underhylere og den uldne undertrøje... LOL
Til top
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 21966
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 17 Dec 2017 kl. 14:09
Det må du meget rundstykke, Pomse Cry (LOL)

Jeg tog de lange på for nogle dage siden, hvilket er noget besværligt, når man som jeg har 4 ben plus et i næsen. Jeg beklager mit manglende julehumør, men var da til julefrokost lørdag d. 9  for en uge siden på vores beboercafé.

Det var dog en blandet fornøjelse, da min tandlæge ryddede gebisset dagen før, og jeg egentlig kun burde indtage flydende kost, hvilket jeg naturligvis OGSÅ gjorde. Der røg flere juleøl og et par snaps-gehaps indenbords, men jeg kunne dog ikke nære mig for et par stykker brød med sild, rødspætte og andet, som jeg nu har skidt ud af hukommelsen.

Men sig ikke, at dårligt vejr ikke eksisterer. Min mund er raseret af en orkan, og jeg putter hverken god eller dårlig påklædning i min mund, uanset hvordan det smager.

Jeg HAR faktisk et par Hawaii-skjorter, men jeg er ikke Elvis (han er død) og har aldrig haft dem på. Og de er squ nok heller ikke fra Hawaii, men fra et eller andet ludfattigt land i østen.

Og så er jeg så heldig stadig at have noget familie tilbage, med hvem julen skal fejres - altså efter igen at besøge tandlægen d. 22. dec., hvilket nok vil begrænse fornøjelsen ved flæskesteg m. B-svær osv. Men jeg vil sikkert rende skrigende rundt om juletræet. Av, av, av...

OK, jeg tilstår: Jeg kan faktisk godt lide julen. Men jeg har ikke lyst til hyklerisk at synge tekster om noget, jeg ikke tror på, eller på anden måde foregive, at jeg er et lam i ulveklæder. Julegaver i form af penge er til de små, som ikke er så små mere, hvorfor tømningen af mine finanser gudskelov har en ende om nogle år.

Ellers giver jeg ikke gaver, men skal nok få nogle alligevel, selvom jeg helst er fri. Min familie er nemlig en flok idioter, der ikke overholder aftalen indgået for mange år siden om ikke at give gaver til de voksne. Kun lille mig holder den aftale.

Underligt at man kan holde af sin familie på trods af idiotien i deres gener. Måske det er pga. min barndoms indoktrinering?


Redigeret af Prutterhunden - 17 Dec 2017 kl. 17:28
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
AFFI Se drop down
Entusiastisk
Entusiastisk
Avatar

Medlem siden: 05 Apr 2008
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 10784
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér AFFI Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 17 Dec 2017 kl. 18:20
Hele tre trossamfund fejrer noget, som må anses for glædeligt i denne tid. De kristne har Julen, de asa-troende har deres Solhvervsfest og jøderne fejrer Chanukah (lysene's fest). Fælles for de tre er, at man glæder sig over en forandring til det bedre Smile

At det hele så skulle ende med at blive så kommercialiseret, er da lidt trist, og mange har det svært - dels med at få pengene til at række og dels med ensomhed. Sidstnævnte sættes i relief at hele det hype der er på højtiden(tiderne). Læg så dertil, at "templet's profitmagere" lige skulle indføre en Fanden's fødselsdag midt i løjerne og de ledige hænder bliver stadigt flere Stern Smile

Sååhh, hvis man husker lidt af budskaberne efter festen, da bring dem gerne med ind i det nye år - når I har reddet en hjemløs' juleaften - eller en familie ringere stillet end os selv Hug
Liberty, when it begins to take root, is a plant of rapid growth.
Til top
El Barsko Se drop down
Entusiastisk
Entusiastisk
Avatar

Medlem siden: 02 Dec 2007
Sted: Slangerup
Status: Offline
Point: 27342
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér El Barsko Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 17 Dec 2017 kl. 18:57

Sååhh, hvis man husker lidt af budskaberne efter festen,”

Det er i hvert fald ikke alle budskaberne der bliver husket, snarere glemmes dette, sagt ved Genesaret Sø: forlad dine Jordiske godser, (følg mig), og udbred mine ord.

Venlig hilsen El Barsko

Optimisten er ofte lige så forkert på den, som pessimisten...

men han har det sjovere.
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.047 sekunder.