Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Windows
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Windows 10 1903
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Windows 10 1903

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Pomse Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 03 Maj 2015
Sted: Odense
Status: Offline
Point: 4379
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Pomse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Windows 10 1903
    Sendt: 15 Apr 2019 kl. 08:52
Microsoft planlægger at udgive maj 2019-opdateringen til Windows 10 i slutningen af maj 2019. Opdateringen vil blive udbredt langsomt til alle, og det vil tage måneder, før alle enheder er blevet opgraderet.

Den ekstra måned med test er den direkte følge af den fiasko, der kom ud af udgivelsen af den sidste funktionsopdatering til opdateringen af Windows 10 version 1809. Microsoft var nødt til at sætte den på pause efter at der blev fundet fejl, der ramte enheder på mange måder. For at undgå at gentage historien, besluttede Microsoft at presse opdateringen til maj 2019 for en yderligere testrunde for at forbedre udgivelseskvaliteten.

Det er generelt en god idé at forsinke installationen af funktionsopdateringer på Windows 10-maskiner for at sikre, at alle fejl fjernes. Brugere, der er modige eller vildt begejstret, kan opgradere eksisterende maskiner nu.

Microsoft har ikke officielt udgivet ISO-billeder af maj 2019-opdateringen, og den er ikke tilgængelig på Windows Update. Media Creation Tool er derimod allerede tilgængelig; Du kan bruge den til at oprette installationsmedier til Windows 10 version 1903 eller opgradere operativsystemet med det samme.
Alt du skal gøre er følgende:

  • Download Media Creation Tool fra Microsoft.
  • Kør værktøjet efter download. Det har brug for internetforbindelse, så sørg for, at den ikke er blokeret.
  • Acceptér Servicevilkårene.
  • Bestem, om du vil oprette installationsmedier (USB Flash Drive eller DVD eller ISO image) eller opgradere pc'en med det samme.
  • Vent til processen er færdig.

Værktøjet henter installationsfilerne og starter opgraderingsprocessen. PC'en skal genstarte flere gange under processen.

Det skriver gHacks
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.063 sekunder.