Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Tips til... > It-nyheder
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - When you wish upon a star
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

When you wish upon a star

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 26076
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: When you wish upon a star
    Sendt: 05 Nov 2019 kl. 09:38
Den blir lang, den her. Jeg hentyder ikke til jeres næser, når I læser dette indlæg, men indlæggets længde.

Snart er 5G trukket ned over vore hundehoder og antennerne, der vil gøre teknologien mulig for os alle, vil skyde op som perlerækker på snor med få meters mellemrum overalt. I Sahara, Sibirien og på Mols.

Intet er nævnt om eventuelle sundhedsskadelige konsekvenser ved indførelse af den nye vidunderlige 5G teknologi, men det er nok heller ikke forventeligt med tanke på de enorme indtægter der venter den informationskapitalistiske industri.

Til gengæld finder du vendinger som "enorme muligheder", "store vækstrater", "fleksible produktionsmiljøer", "pålidelige forbindelser", "forbedrede underholdningsløsninger" og "miljøvenlige løsninger".

Kort sagt venter paradiset for alverdens riger og lande og deres jublende glade borgere lige rundt om hjørnet. Det er kun et spørgsmål om tid - meget KORT tid!

Ej heller er det kinesiske selskab Huawei, der oprindeligt skulle stå for indførelsen af en bedre udviklet 5G teknologi på det danske og andre landes markeder, men blev forhindret adgang, og som Ericsson derfor nu kan lukrere på, nævnt med et ord.

Herunder kan du se de 10 bud, som det guddommelige 5G ifølge Ericsson byder på fra bjergets top. Læg især mærke til det 5. bud.

1) Sundhedsindustrien: Allerede nu har 5G fundet vej ind på hospitaler. I Kina samarbejder et stigende antal medicinske institutioner med teleselskaber for at søge gennembrud i telemedicin.

2) Produktion og fremstilling: Med en vækstrate på 75 pct. mellem 2020-2030 forventes 5G at understøtte mulighed for fleksible produktionsmiljøer og pålidelige forbindelser.

3) Energi og forsyning: Indtægterne bliver drevet af et behov for realtid-operationer og monitorering af distribution af energiressourcer.

4) Bilindustrien: Særligt forbundne og selvkørende biler vil drive en 5G-vækst for bilindustrien.

5) Offentlig sikkerhed: Øget spænding mellem lande verden over, flere offentlige katastrofer og et større fokus på indsamling og udnyttelse af data vil drive en vækst på 151 pct. mellem 2020-2026.

6) Medier og underholdning: Ericsson forventer en vækst på 64 pct. mellem 2020-2030, som er drevet af forbedrede underholdningsløsninger med VR og AR, især inden for e-sport, der kræver høj opløsning og som vil vokse hurtigt.

7) Finansielle ydelser: 5G kan sikre AI-baserede it-sikkerhedsløsninger uden forsinkelse samt understøtte blockchain-teknologiens hurtige og pålidelige transaktionsprocesser.

8) Offentlig transport: Udviklingen af offentlig transport er bl.a. drevet af fortsat urbanisering, øget miljøbelastning og klimafokus – og et betydeligt vækstområde er relateret til interaktive passagerinformationer.

9) Detail: 5G-potentialet inkluderer forskellige mixed reality-applikationer og forbedrede leveringstjenester med droner. 

10) Landbrug: Den vigtigste drivkraft for vækst i landbrugssektoren er behovet for miljøvenlige løsninger rettet mod ressourceoptimering. Automation og fjernstyring udgør også et stort potentiale, som kan hjælpe til med at løse udfordringerne ved at effektivisere produktionen.

Ericsson: 5G giver enorme muligheder for teleoperatører (mobil.nu)
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.03
Copyright ©2001-2019 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.063 sekunder.