Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Andet > Alt muligt
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Vågn op !
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Vågn op !

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 28944
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Vågn op !
    Sendt: 13 Jan 2021 kl. 13:13
"En række firmaer har suspenderet bidrag til republikanere, der ikke ville bekræfte Joe Biden som ny præsident. Det gælder blandt andet Walmart, AT&T, Amazon, Mastercard, American Express og Morgan Stanley. Nu bliver de så ramt på pengepungen. Josh Hawley har eksempelvis også fået besked på af virksomheden Hallmark Cards, at han skal betale bidrag fra virksomheden tilbage.

- Sidste uges forsøg fra nogle kongresmedlemmer på at omstøde præsidentvalget og afbryde en fredelig overgang stemmer ikke overens med American Express' værdier, lød det i en besked mandag fra American Express ifølge New York Times.

To universiteter har også valgt at trække æresbeviser tilbage, som de tidligere har tildelt Donald Trump."

Virksomheder stopper bidrag til Trump-støtter - TV 2
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 28944
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 13 Jan 2021 kl. 13:44
"Et flertal i Repræsentanternes Hus opfordrer vicepræsident Mike Pence til at tage det 25. forfatningstillæg i brug for at fjerne Donald Trump.

Det er ventet, at Demokraternes næste skridt vil være at stemme om at indlede en rigsretssag mod Trump. Det er planen, at afstemningen sker i aften dansk tid.

Selv om Trumps embedsperiode udløber 20. januar, kræver Demokraterne hans afgang omgående."

Seneste nyt | DR
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 28944
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 14 Jan 2021 kl. 04:08
'Kun begyndelsen'

"Den tidligere amerikanske ambassadør kalder oprørerne for "indenlandske terrorister", der i deres blodrus var ude efter at tage gidsler. Han er ikke i tvivl om, at angrebet mod kongresbygningen var et kupforsøg, som den siddende præsident, Donald Trump, og andre højtstående republikanske politikere havde opildnet til.

- Det her var et forsøg på et kup og på at vælte et frit, retfærdigt og afgørende valg, konstaterer han harmdirrende og uddyber: Folk møder jo ikke bare op af sig selv i D.C. med molotovcocktails og semiautomatiske rifler. Det skal der nøje planlægning til, som højst sandsynligt er foregået i mindre militsgrupper.

Rufus Gifford er bange for, at USA stadig ikke har set det sidste til de voldelige Trump-tilhængere. - De var blodtørstige, da de stormede Kongressen. Nogen ville tage vores kongresmedlemmer som gidsler – eller det, der er værre. Det, vi ser nu, er kun begyndelsen. Der vil komme mange flere anholdelser i den kommende tid, når vi får kortlagt, hvordan dette kupforsøg i virkeligheden blev udført, mener Rufus Gifford.

Forbundspolitiet FBI meddelte tirsdag, at bureauet nu har åbnet over 170 kriminalsager, og at det "kun er toppen af isbjerget". Derudover er mindst 25 er sigtet efter terrorparagraffen."

Så venter vi bare på, at søgelyset blir rettet mod de egentlige kupmagere - bagmændene i toppen af pyramiden. En advokat og en præsident. Gøg og Gokke.

Chokeret Rufus Gifford kalder angreb på Kongressen for et kupforsøg – og det er "kun begyndelsen" - TV 2
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.03
Copyright ©2001-2019 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.141 sekunder.