Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Software og hardware
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Universal Bypass linkforkorter
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Universal Bypass linkforkorter

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Pomse Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 03 Maj 2015
Sted: Odense
Status: Offline
Point: 2993
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Pomse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Universal Bypass linkforkorter
    Sendt: 07 Jun 2018 kl. 12:00
Universal Bypass er en udvidelse til Mozilla Firefox og Google Chrome browsere, der omgår mellemliggende sider, oprettet af link-forkortere som eksempelvis bitly.

Der findes to typer af webadresseforkortningstjenester, der giver en kort version af enhver webadresse og omdirigerer brugerne direkte til linkmålene. Den første type kan give analysedata til virksomheder, og den anden type kan gøre det samme, men også være irriterende, da du ikke tages sirekte til linkmålet, men skal vente eller interagere med formidlingssiden.

Universal Bypass fungerer umiddelbart efter installation. Adresserne åbnes direkte, når du gør brug af en afkortningstjeneste. Det betyder du ikke behøver interagere med siden, f.eks. ved tryk på en knap eller skulle vente en tid, før siden åbnes.

Udvidelsen understøtter i sin nuværende form mere end 20 linkforkortere, og giver mulighed for selv at definere andre forkortere, hvis nødvendigt.

Omtalen af Unicersal Bypass finder du hos gHacks.
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.016 sekunder.