Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Andet > Alt muligt
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Ubådssagen til september
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Ubådssagen til september

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 22330
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Ubådssagen til september
    Sendt: 15 Maj 2018 kl. 12:14
TV2 Nyheder:

"Ankesagen mod den drabsdømte Peter Madsen er tirsdag blevet berammet til hovedforhandling i Østre Landsret. I alt skal retten bruge tre dage på at afgøre Madsens skæbne: Det drejer sig om 5., 12. og 14. september 2018, oplyser Statsadvokaten i København. Østre Landsrets opgave bliver alene at udmåle straffen til den 47-årige ubådskaptajn. For selv om Madsen kategorisk har nægtet det bestialske drab på svenske Kim Wall, har han valgt at acceptere byrettens afgørelse om, at han er skyldig."

I nat så jeg den anden udsendelse med den svenske forfatter og kriminolog Leif GW, som han populært kaldes, på Sveriges TV4 optaget efter byrettens dom. Den var knap så ophidsende, som første udsendelse med sine detaljer optaget før domsafsigelse. Han forventer en stadfæstelse af dommen i byretten, hvilket han sikkert får ret i.

Med mindre afgørende nyt i sagen dukker op, blir ankesagen nok heller ikke særligt ophidsende. Fuser-Madsen får masser af tid til at tænke over, om hans udløsning i ubåden var anstrengelserne værd og skrive en bog om, hvor synd det er for ham. Den bog blir også en fuser.
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.014 sekunder.