Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Andet > Alt muligt
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - trumps skattepapirer
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

trumps skattepapirer

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 29356
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: trumps skattepapirer
    Sendt: 22 Feb 2021 kl. 17:06
"USA's højesteret giver adgang til Trumps skattepapirer

Den amerikanske højesteret har besluttet ikke at forhindre anklagere i delstaten New York i at få fingre i Donald Trumps skattepapirer.

Statsanklagerne i delstaten har længe kæmpet for at få adgang til hans skatteoplysninger som led i en efterforskning, og dommen er derfor et nederlag for Trump, der har kæmpet en lang kamp for ikke at skulle opgive dem."

Seneste nyt | DR

"Medierne beskriver det som et bittert tab for Trump, der ellers har kæmpet længe for, at myndighederne ikke skulle have adgang til skattedokumenterne.

En føderal ankedomstol gav sidste år grønt lys til, at anklagemyndigheden i New York kunne få adgang til selvangivelserne, men Trumps advokat ankede herefter sagen. Og det er altså først nu, at den anke er blevet afvist.

Dagens afvisning af Trump er ikke den eneste dårlige nyhed for den tidligere præsident.

Omkring klokken 16 dansk tid blev Trumps anklage om, at der var tale om et brud på grundloven, da brevfristen i Pennsylvania blev forlænget med tre dage i forbindelse med det amerikanske valg, også afvist."

Retten afviser Trump | BT Udland - www.bt.dk

Tag det roligt, trump. Du har jo ikke noget at skjule, vel?
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 29356
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 22 Feb 2021 kl. 18:36
En længere artikel om emnet:

"Supreme Court again rejects Trump’s bid to shield tax returns, other financial records from Manhattan prosecutor

Vance is seeking eight years of the former president’s tax returns and related documents as part of his investigation into alleged hush-money payments made ahead of the 2016 election to two women who said they had affairs with Trump years before. Trump denies the claims. Investigators want to determine whether efforts were made to conceal the payments on tax documents by labeling them as legal expenses.

But Vance says there are other aspects of the investigation that have not been publicly disclosed. Court filings by the prosecutors suggest the investigation is looking into other allegations of impropriety, perhaps involving tax and insurance fraud."

Supreme Court rejects Trump's final bid to shield tax returns from Manhattan prosecutor - The Washington Post


Redigeret af Prutterhunden - 22 Feb 2021 kl. 18:38
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 29356
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 22 Feb 2021 kl. 22:22
Så er også TV2 gået ombord. Det er gentagelse af fakta, men der er måske lidt større klarhed her og der, så det citerer jeg:

"New York, hvor Trump har haft adresse og været skattepligtig indtil for nylig, har ønsket at undersøge flere forskellige forhold omkring Trumps skattebetalinger – i særdeleshed omkring påståede udbetalinger til to kvinder, der angiveligt blev betalt diskret via Trumps advokat Michael Cohen for at tie stille om deres forhold til Trump.

Med det udgangspunkt har myndighederne i New York krævet en bred vifte af skattepapirer fra 2011 til 2019 udleveret.

Det fik Trump og hans advokater til at protestere kraftigt. De har kaldt det brede krav om udlevering af tusindvis af dokumenter for ”en ulovlig fisketur”, hvor den demokratisk valgte anklager i Manhattan ønsker at gennemtrawle alle de gamle dokumenter i håb om at finde ulovligheder, der kan skade Trump politisk.

Men det argument har domstolene nu endeligt afvist. Ifølge domstolene er kravet om udlevering af de mange dokumenter en ganske dagligdags foreteelse."

Sæføli er det det. Politikere skal vel ikke på forhånd være fritaget for granskning, når der er begrundet mistanke om ulovligheder, bare fordi de er politikere? Det minder om, hvordan man fik ram på en anden forbryder, Al Capone, for mange år siden. Nok var han "konge" i Chicago, men det fritog ham ikke for skattepligt.

Lighed for loven.

Højesteret vil ikke frede Trumps skattepapirer - TV 2
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.03
Copyright ©2001-2019 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.157 sekunder.