Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Andet > Sjov og ballade
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Stjålne kronjuveler
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Stjålne kronjuveler

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 24051
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Stjålne kronjuveler
    Sendt: 13 Sep 2018 kl. 16:47
"Ifølge domprovst i kirken Christofer Lundgren er de stjålne kronjuveler national kulturarv, unikke og uerstattelige."

Ja. Det er mine kronjuveler squ da osse! Nuvel - ikke national kulturarv - men ialtfald arvet fra mine salige forfædre, unikke og uerstattelige. Basta! I mine øjne har de uendeligt meget større værdi end disse svenske juveler tilhørende forlængst afdøde kongelige personer. Hvad f..... skal de med dem nu?

Indtil tirsdag formiddag den 31. juli lå de aflåst i en udstillingsmontre i domkirken i Strängnäs, altså lige indtil nogle ikke længere kunne nøjes med at betragte dem i behørig afstand. Det kan jeg egentlig godt forstå. Hvem gider gå i kirke for at glo på nogle ældgamle kronjuveler, der kun er udstillet, for at man skal falde på halen af royal benovelse?

Som det ses af nedenstående billede, var der et par kroner - altså svenske - i montren. Vi ved alle, hvad svenske kroner er værd, ikke? Inte en jävla skit !!! Næh, så hellere nogle solide danske kroner i lommen, do!

Når jeg dør, må man da gerne lægge mine kronjuveler i sprit, gerne Rød Aalborg og absolut ikke fra spritbolaget, for at udstille dem. Kan det fornøje nogle åndsfyrster, så værsko og glo!En person er anholdt for at have stjålet svenske kronjuveler - TV 2
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.047 sekunder.