Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Andet > Alt muligt
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Spis dit ukrudt
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Spis dit ukrudt

 Besvar Besvar Side  <1 234
Forfatter
Besked
e-tech Se dropdown menu
Entusiastisk
Entusiastisk


Oprettet: 14 Okt 2007
Status: Offline
Point: 6927
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér e-tech Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 30 Mar 2011 kl. 21:01
Ok, så er der tid til Tidsel Bolognese.

Tidslerne må ikke have været sprøjtet med Round Up de sidste 5 år ellers bliver tandrødderne ødelagt.
 

500 gr. magert hakket oksekød
125 gr. pancetta
3 ds. flåede tomater
3 fed hvidløg
1 løg
1 stængel bladselleri
2 dl. rødvin
2 tsk. oregano
lidt olivenolie
salt
peber
500 gr. frisk tidsel
Friskrevet parmesan

Skær pancettaen i små tern og steg den på panden i olivenolien ved middel varme, ca 5 min. Mens pancettaen steger hakkes løg, hvidløg og bladselleri og kommes på panden sammen med pancettaen. Efter et par minutter tilføjes hakket oksekød som brunes i yderligere et par minutter. Tilsæt nu et par tsk. salt, lidt friskkværnet peber samt oreganoen, og herefter de flåede tomater og rødvinen. Retten skal nu simre i 1½ til 2 timer. Husk at smage til med salt til sidst.
Når saucen er færdig koges tidslen. Retten serveres med friskrevet parmesan og evt. et par blade basilikum.





Redigeret af e-tech - 30 Mar 2011 kl. 21:02
"Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall." - Confucius
Til top
 Besvar Besvar Side  <1 234
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.109 sekunder.