Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Sikkerhed
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Spam og svindel i indbakken
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Spam og svindel i indbakken

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Pomse Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 03 Maj 2015
Sted: Odense
Status: Offline
Point: 2862
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Pomse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Spam og svindel i indbakken
    Sendt: 06 Jun 2018 kl. 06:52
De sociale medier er stor-leverandør af spam og svindel i din indbakke. Det sker ved der anvendes data fra dine sociale mediers konti.

Er du eksempelvis bruger af Facebook, skal logning i teorien forhindre sociale medier at hente data, når du logger af mediet. Facebook, og andre tilsvarende sociale medier, anvender et lille objekt, der kan placeres på websteder, der bruger remarketing, der anvender remarketing baseret på, hvilke andre websteder deres besøgende har kigget på. For den besøgende vil disse objekter være usynlige, med mindre de gør brug af et anti-sporings værktøj.

En målrettet og velkonstrueret spam-mail, der ser ud til at komme fra din bank, giver spammeren en større succesrate, end hvis den kommer fra en tilfældig bank, du aldrig har anvendt. Det samme gør sig naturligvis gældende, hvis den kommer fra en web-butik du har 'liked' på de sociale medier.

Artiklen, der kan læses på Malwarebytes LABS, giver et skræmmende billede af, hvordan spammere og svindlere udnytter de sociale medier.

Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.031 sekunder.