Nettips.dk Homepage
Forum Home Forum Home > Tips til... > It-nyheder
  New Posts New Posts RSS Feed - Sanktioner mod Huawei ophævet
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Sanktioner mod Huawei ophævet

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Prutterhunden View Drop Down
Staff
Staff
Avatar

Joined: 14 Okt 2007
Location: Frederiksberg
Status: Offline
Points: 24696
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Prutterhunden Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Sanktioner mod Huawei ophævet
    Posted: 29 Jun 2019 at 13:55
"På topmødet i Osaka, hvor USA og Kina blandt andet deltager, har den amerikanske præsident Donald Trump netop meddelt, at Huawei igen må bruge amerikansk teknologi fra Google, Intel, Qulacomm og så videre.

Det betyder, at Huawei igen er sikret fuld adgang til Android, Googles tjenester og chips fra Qulacomm og Intel og dermed kan fortsætte produktionen af mobiltelefoner, tablets ogcomputere for fuld skrue.

Aftalen indebærer samtidig, at Kina skal købe flere landbrugsvarer fra amerikanske landmænd."

USA ophæver sanktioner mod Huawei (mobil.nu)

Trump ophæver handelsblokade mod Huawei (altomdata.dk)Edited by Prutterhunden - 29 Jun 2019 at 13:57
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Back to Top
Pomse View Drop Down
Staff
Staff
Avatar

Joined: 03 Maj 2015
Location: Odense
Status: Offline
Points: 4833
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pomse Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Jun 2019 at 15:17
Magen til opblæst nar, som den amerikanske præsident, skal man lede længe efter. At køre frem med løgne om spionage osv., for til sidst at give grønt lys for kinesiske Huawei atter kan gøre brug af amerikansk teknologi! Angry

Det skriger til himlen, når løgne i så høj grad benyttes for at opnå en handelsbetingelse, der stiller USA bedre.

Vi har hele tiden på Nettips kunne se, der var "noget" der ikke stemte overens med virkeligheden, og minsandten om vi ikke fik ret!!!

Må retfærdigheden altid sejre ...

Back to Top
Prutterhunden View Drop Down
Staff
Staff
Avatar

Joined: 14 Okt 2007
Location: Frederiksberg
Status: Offline
Points: 24696
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Prutterhunden Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Jun 2019 at 00:04
Mundus vult decipi, decipiatur = Verden vil bedrages. Lad den blive bedraget ..

Hvem sagde »Verden vil bedrages«? - politiken.dk:

"Sætningen, som på latin lyder ’mundus vult decipi’, tillægges ifølge Bevingede Ord kejser Neros hofmand Cajus Arbiter Petronius (1. årh. e.Kr.). Blandt de mange, som siden har anvendt sætningen, er den tyske teolog og reformator Martin Luther (1483-1546). Den dansk-norske forfatter Ludvig Holberg (1684-1754) fortæller i ’Helte-Historier’ fra 1739, at den senere pave Paulus IV, da han som kardinal Caraffa »udi en Procession uddelede Velsignelsen med Haanden ... med Munden paa samme Tid mumlede idelig disse Ord: Mundus vult decipi, decipiatur«. Tilføjelsen ’decipiatur’ betyder: Lad den blive bedraget."

Der findes mange ismer. Politiske, religiøse, filosofiske osv. Men den mest populære isme er modsat de 3 nævnte ikke udtryk for ønsket om at søge en eller anden virkelighed, sandhed, noget man kan tro på eller vide. Det store tavse flertal vælger eskapismen. At flygte fra enhver tro eller viden.

For tro og viden giver ansvar, og det frygter de feje hunde, som er de fleste. Jamen, du vidste eller troede, at det var forkert, hvorfor valgte du så ikke at tage ansvaret på dig og handle derefter, men stak i stedet halen mellem benene?

Hvem er den eneste i H.C.Andersens eventyr 'Kejserens nye klæder' der tør sige sandheden? Og hvorfor tror man, at det handler om en kejser? En kejser, der tog fejl? Det handler ikke om en kejseren, men om folket - os selv - alle de bukkende, skrabende og sleske undersåtter, der elsker at blive pisset på.

Historien om Trump er heller ikke et eventyr, der handler om ham. Eventyret handler om alle nikkedukkerne og spytslikkerne, der ikke vil se ham som den, han er - uden jakke, slips og titel.

PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.03
Copyright ©2001-2019 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.078 seconds.