Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Andet > Alt muligt
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Rumpefis i bøtten
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Rumpefis i bøtten

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Online
Point: 27827
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Rumpefis i bøtten
    Sendt: 18 Okt 2020 kl. 08:50
Godt man ikke er amerikaner, for er man det, har man pligt til at stemme på rumpefisen.

Ja, du læste rigtigt!

Nå, ja ja. Det sker jo for psykiatiske patienter, at de forsvinder helt ind i deres egen lille fantasiverden, når den virkelige verden blir for svær at håndtere. Det er nok det, der nu er sket for rumpefisen.

Desværre er det noget nær umuligt at få disse patienter tilbage til den virkelige verden igen. De sidder uhjælpeligt fast i overbevisning om, at de er forvandlet til et blomkålshoved, et syltetøjsglas eller det største geni af en præsident, verden endnu har set.

Man skal ikke sige dem imod, da de kan reagere fuldstændig uforudsigeligt og gå bersærk med næsten overmenneskelige kræfter, som deres komplette tilstand af sindssyge og hallucinationer giver dem. Nej, det kræver den yderste indlevelse og varsomhed.

Spørg fx venligt og smilende "Vil præsidenten ha' en lille sjus?" og hæld godt med beroligende psykofarmica i den, så han med sikkerhed går ud som et lys. Derefter er patienten klar til kirurgisk indgreb i hjernen eller hvad man nu har lyst til.

Ak ja. Det er gået op for rumpefisen i et sjældent anfald af klarsyn, at han højst sandsynlig vil tabe valgkampen, og det har han ikke kunnet tåle. Det er ikke nemt at være rumpefis for tiden. Stakkels mand ..

Mit råd til rumpefisen skal være: Bliv endelig ved med at møde dine trofaste vælgere uden mundbind og spar ikke på kys og kram. Du vil sikkert igen blive smittet med et befriende godt humør eller noget andet.

Trump nægter at aflyse valgmøder i svingstater trods smitterekord: I har moralsk pligt til at stemme på mig - TV 2
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.03
Copyright ©2001-2019 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.063 sekunder.