Print side | Luk vindue

En sejr for retten til privatliv

Udskrevet fra: Nettips.dk
Kategori: Tips til...
Forum navn: Sikkerhed
Forum beskrivelse: Læs om de faretrusler, der er forbundet med computeren.
Web-adresse: https://www.nettipsforum.dk/forum_posts.asp?TID=35918
Udskrevet den: 24 Jun 2019 kl. 17:00
Version: Web Wiz Forums 12.01 - http://www.webwizforums.com


Emne: En sejr for retten til privatliv
Indlæg fra: Prutterhunden
Emne: En sejr for retten til privatliv
Posteringsdato: 13 Sep 2018 kl. 15:02
Nogle er af den mening, at ulovligheder skal ignoreres og forbigåes i tavshed. De føler sig åbenbart beskyttet af guddommelige kræfter, der sikrer dem imod selv at blive ramt af disse ulovligheder, og det er i deres øjne det vigtigste. Om andre blir ramt af disse ulovligheder skal der ikke tages hensyn til - kun deres eget lille ego har betydning i denne verden. Empati er en by i Rusland.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/domstol-snowden-afslorede-brud-pa-menneskerettigheder" rel="nofollow - Domstol: Snowden afslørede brud på menneskerettigheder | Udland | DR

ClapClapClap

Citater:

"Britisk masseovervågning, som den amerikanske whistleblower Edward Snowden afslørede i 2013, er et brud på retten til privatliv, fastslår Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol i Strasbourg.

Også den måde, britiske efterretningstjenester skaffede sig adgang til store mængder data, er et brud på retten til privatliv, fastslår domstolen.

Sagen var indbragt for Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol af blandt andre menneskeretsorganisationer som Amnesty International samt journalister og aktivister. De har en mistanke om, at britiske og amerikanske efterretningstjenester kan have opsnappet deres elektroniske kommunikation.

Det var den amerikanske whistleblower Edward Snowden, som i 2013 offentliggjorde dokumenter, der viste, amerikanske og britiske myndigheder i stor stil overvågede blandt andre journalister og delte efterretninger."

Men ok. Amnesty International, journalister og aktivister er sæføli kriminelle terrorister allesammen og skal have dada. Det kan der overhundehodet ikke være tvivl om, vel?
-------------
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

http://www.nettipsforum.dk/topic20485_post127616.html" rel="nofollow - Nettips BrugervejledningPrint side | Luk vindue

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net