Print side | Luk vindue

EU-afstemning om Kaspersky Lab

Udskrevet fra: Nettips.dk
Kategori: Tips til...
Forum navn: Software og hardware
Forum beskrivelse: Indlæg om software og hardware
Web-adresse: https://www.nettipsforum.dk/forum_posts.asp?TID=35431
Udskrevet den: 16 Dec 2018 kl. 22:21
Version: Web Wiz Forums 12.01 - http://www.webwizforums.com


Emne: EU-afstemning om Kaspersky Lab
Indlæg fra: Pomse
Emne: EU-afstemning om Kaspersky Lab
Posteringsdato: 13 Jun 2018 kl. 15:44
Europa Parlementet i Strasbourg skal i dag stemme om et beslutningsforslag, der indeholder en klausul om forbud mod brug af softwareprogrammer, "der er blevet bekræftet som ondsindet, såsom Kaspersky Lab."

I henhold til $76 vil EU-landene blive opfordret til at forbyde softwareprogrammer, der er blevet bekræftet som ondsindede, hvis forslaget går som foreslået af udenrigsudvalget.

Teksten i forslaget refererer til Kaspersky-produkter som "bekræftet ondsindet", som følge af USA's forbud.

Dagens EU-afstemning kommer efter tre lande har taget skridt til fjernelse af Kaspersky Lab som anvendt software. Det er USA, England og Holland.

Kaspersky Lab har benægtet alle anklager om spionage, og det russiske selskab lancerede endda et gennemsigtighedsprogram, der havde til formål at lade regeringerne inspicere kildekoden for sine produkter, i håb om at genvinde sit omdømme.

I EU vil den største konsekvens af det foreslåede forbud være Kasperskys forhold til Europol, som tidligere har resulteret i anholdelsen af utallige cyberkriminelle og oprettelsen af NoMoreRansom-projektet.

Hele artiklen er at læse på https://www.bleepingcomputer.com/news/government/today-the-eu-will-vote-if-to-ban-kaspersky-products-from-official-eu-networks/" rel="nofollow - Bleeding ComputerPrint side | Luk vindue

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net