Print side | Luk vindue

Smøleri med sikkerheden i IoT.

Udskrevet fra: Nettips.dk
Kategori: Tips til...
Forum navn: Sikkerhed
Forum beskrivelse: Læs om de faretrusler, der er forbundet med computeren.
Web-adresse: https://www.nettipsforum.dk/forum_posts.asp?TID=34951
Udskrevet den: 14 Nov 2018 kl. 13:20
Version: Web Wiz Forums 12.01 - http://www.webwizforums.com


Emne: Smøleri med sikkerheden i IoT.
Indlæg fra: Prutterhunden
Emne: Smøleri med sikkerheden i IoT.
Posteringsdato: 08 Mar 2018 kl. 17:43
"Fjernsyn, legetøj og højtalere. Mange forbrugerprodukter er i dag koblet på internettet, men med elendig sikkerhed i form af faste kodeord og manglende softwarepatches.

Nu vil den engelske minister for digitalisering, kultur, medier og sport, Margot James have mere sikre Internet of Things-enheder ved hjælp af et nyt sikkerhedskodeks, der er udviklet i samarbejde med producenter og forhandlere."

https://www.version2.dk/artikel/politisk-indgreb-efter-aars-smoeleri-urimeligt-at-forbrugere-selv-skal-sikre-iot-enheder" rel="nofollow - Politisk indgreb efter års smøleri: »Urimeligt at forbrugere selv skal sikre IoT-enheder« | Version2

Der står intet om lille Danmark og vore kære danske politikeres eventuelle lignende tanker på dette område. Men som altid er vore ansvarlige myndigheder jo ekstremt lang.. hurtige, og vi regner sæføli med, at de er klar med indgreb, før vi får talt til æh.. 2!


-------------
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

http://www.nettipsforum.dk/topic20485_post127616.html" rel="nofollow - Nettips BrugervejledningSvar:
Indlæg fra: Pomse
Posteringsdato: 08 Mar 2018 kl. 20:02
Ingen tvivl om sikkerheden er ringe. Meget tyder på producenterne af de 'smarte' dimser har til hensigt at følge producenterne af smartphones opdatering af deres enheder. De først par år modtager ejerne opdateringer, hvorefter de lades i stikken.

Det sker for at øge salget af enheder. At vedligeholde allerede eksisterende produkter med sikkerhedsopdateringer, er at betragte som en omkostning og ikke en investering.

At forvente Danmark skulle forholde sig kritisk til sikkerheden i IOT-dimser er nok for meget forlangt. Sikkerheden i disse dimser er jo stadig over sikkerhedsniveauet, der forlanges af visse myndigheder, der 'tilfældigt' kaster rundt med borgernes private data ConfusedPrint side | Luk vindue

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net