Print side | Luk vindue

Windows på piller

Udskrevet fra: Nettips.dk
Kategori: Tips til...
Forum navn: Windows
Forum beskrivelse: Her bliver du klogere på styresystemet fra Microsoft!
Web-adresse: https://www.nettipsforum.dk/forum_posts.asp?TID=34836
Udskrevet den: 22 Sep 2018 kl. 00:30
Version: Web Wiz Forums 12.01 - http://www.webwizforums.com


Emne: Windows på piller
Indlæg fra: Prutterhunden
Emne: Windows på piller
Posteringsdato: 13 Feb 2018 kl. 11:38
Windows er blevet pillemisbruger og piller ustandseligt ved min standardbrowser og filtyperne .htm og .html og .pdf, der konstant blir overført til Edge som standardbrowser i stedet for min egen personligt valgte standardbrowser Comodo IceDragon.

Og ligeså konstant, dvs. flere gange om dagen, må jeg føre disse filtyper tilbage til min egen personligt valgte standardbrowser Comodo IceDragon.

Oveni skal 'Billedfremviser' også konstant flere gange om dagen tilbage til Paint, som min foretrukne standard-billedfremviser.

Det gør sæføli ikke spor. IKKE SPOR! Det er bare skidehamrende irriterende. Men vi ved jo alle, at Edge er den bedste af alle browsere i hele universet - og ikke bare det. Den er et himmelsk mirakel, en guds gave og simpelt hen vidunderlig. Det er bare mig idiot, der på trods af disse fakta, alligevel foretrækker min egen personligt valgte standardbrowser Comodo IceDragon.

Og hvorfor gør Windows så det? Tja, jeg har Windows' opdateringer slemt mistænkt og under anklage for dette beskidte trick, men det er sikkert helt urimeligt, uretfærdigt og helt ude - i hampen, skoven og hvor kragerne vender. For Windows Update er jo ligesom Edge et himmelsk mirakel, en guds gave og simpelt hen vidunderlig.

Den til vanvid gentagne procedure for at få rettet denne emsige intrigante indgriben i kundernes personlige frihed, som jeg af gud ved hvilken grund nu kan i søvne, er:

Gå i 'Indstillinger' > 'Apps' > 'Standardapps' > 'Vælg standardapps efter filtype' og find filerne .htm og .html og .pdf - Klik på dem og vælg så din egen personligt valgte browser.

Det tager sæføli et stykke tid, som kan synes helt unødvendigt og en fandens pestilens, men vi nettipsere er jo et langmodigt, tålmodigt, tolerant og tilgivende folkefærd, ikke?

Skulle du forsigtigt spørge, om ikke også jeg er et sådant langmodigt, tålmodigt, tolerant og tilgivende medlem af Nettips, kan svaret naturligvis kun blive: Jo, gu fanden er jeg da det! AngryAngryAngry


-------------
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

http://www.nettipsforum.dk/topic20485_post127616.html" rel="nofollow - Nettips BrugervejledningSvar:
Indlæg fra: Pomse
Posteringsdato: 13 Feb 2018 kl. 14:15
Nu er jeg jo en af de dumme, der ikke har forstået at hoppe med på udviklingen og derfor ikke har Windows 10 Ouch

Det er derfor lidt svært for mig, at hjælpe med det top-moderne og særdeles velfungerende, sikre Windows 10 Unhappy

Men ...

Prøv hent https://geekuninstaller.com/" rel="nofollow - Geek Uninstaller , skift til Windows apps. Ligger der nogen applikationer derinde, kan du prøve højreklikke på dem enkeltvis, og vælge Afinstaller. Evt. gør det med dem alle (de kommer jo alligevel igen, før eller siden) Sleepy

Prøv derefter at skifte tilbage til dine standard programmer. Måske det hjælper ... bare en tanke Wink


Indlæg fra: Pomse
Posteringsdato: 13 Feb 2018 kl. 14:20
PS.

Og så er du forresten ikke kunde - du er produktet! Party


Indlæg fra: AFFI
Posteringsdato: 13 Feb 2018 kl. 17:43
Citat: Pomse Pomse skrev:Prøv hent https://geekuninstaller.com/" rel="nofollow - Geek Uninstaller , skift til Windows apps. Ligger der nogen applikationer derinde, kan du prøve højreklikke på dem enkeltvis, og vælge Afinstaller. Evt. gør det med dem alle (de kommer jo alligevel igen, før eller siden) Sleepy

Prøv derefter at skifte tilbage til dine standard programmer. Måske det hjælper ... bare en tanke Wink
Jep, den er virkelig god, og da den findes i portable version, da er det et fin ting at have på sin USB-toolbox Thumbs Up

Som portable (hosted ved Softpedia) :  http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/Geek-Uninstaller.shtml" rel="nofollow - http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/Geek-Uninstaller.shtml
-------------
Liberty, when it begins to take root, is a plant of rapid growth.


Indlæg fra: Prutterhunden
Posteringsdato: 14 Feb 2018 kl. 13:15
Har ingen og vil ingen Windows Apps have.

Har både Revo og Iobit uninstallers, der kan nogenlunde det samme som Geek, som jeg har haft på prøve, men fjernede igen.


-------------
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

http://www.nettipsforum.dk/topic20485_post127616.html" rel="nofollow - Nettips BrugervejledningPrint side | Luk vindue

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net