Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Andet > Alt muligt
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Parasitten rumpefis
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Parasitten rumpefis

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 27815
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Parasitten rumpefis
    Sendt: 28 Sep 2020 kl. 02:58
"Ud af de seneste 15 år har Donald Trump ikke betalt indkomstskat i ti af dem. I 2016 og 2017 betalte han sølle 750 dollars i føderal indkomstskat, skriver New York Times.

'Fake news', siger Trump"

Og måske har han ret og har rene papirer. Det er jo bare at lægge papirerne frem, så vi alle kan se dem. Men det gør han ikke og beviser dermed, at papirerne ikke er rene og han ikke har ret.

Så nemt er det.

I USA kan man vælges som præsident uanset hvor meget man har snydt og bedraget den fælles kasse for. I Danmark ville en pølsemand blive straffet og miste sin pølsevogn. Det er forskellen på et demokrati og et pampervælde.

".. i ti af de seneste 15 år har Trump slet ikke betalt indkomstskat, skriver avisen, der er kommet i besiddelse af præsidentens skatteoplysninger.

En advokat for Trumps koncern, Trump Organization, siger i en udtalelse til New York Times, at 'de fleste - hvis ikke alle - de fakta ser ud til at være upræcise'. - I det seneste årti har præsident Trump betalt tocifrede millionbeløb i dollar i personskat til den føderale regering, skriver advokaten, Alan Garten, i et svar til New York Times.

Advokaten har ikke haft adgang til at se de skatteoplysninger, New York Times er i besiddelse af.

Den primære årsag til, at Trump ikke har betalt indkomstskat, er ifølge New York Times' oplysninger, at han har angivet at have tabt langt større beløb, end han har tjent."

Hvis han har tabt mere end han har tjent de sidste 15 år, hvad har han så levet af? Er han et mirakel?

Eller er han en parasit, en snylter, et snyltedyr, en pamper, en gøgeunge, en nasser, en nassekarl, en nasseprins, en nasserøv, et påhæng, en skattesnyder, en skattespekulant, en bedrager, en falskner, en hæmoride, en plattenslager, en charlatan, en slyngel, en fusker, en fidusmager, en svindler, et skarn, et blålys, en løgner, en løgnhals, en platugle, en fupmager, et utyske, et skadedyr, en skarnsunge, en drønnert, et asen, et afskum, et bæst, en bandit, et udyr, et bestie, et umenneske, en djævel, en satan, en laban, et monster, et uhyre, en varyl, en skarnsknægt, en snydepels, en tæge, en bændelorm, et vedhæng, en kæltring, en sjover, en halunk, et kryb, en skamplet, en mide, en lus, en slambert, en usling, en usselryg, en slubbert, en kumpan, en nidding, en skurk, en flab, en lømmel, en gadedreng, en lemmedasker, en løjser ..

Nå, ja, ok.. kært barn har mange navne og måske er han slet ikke nogen af delene, men bare skamløs, uanstændig, samvittighedsløs, uhæderlig, svigagtig, upålidelig og ikke til at stole på?

Medie: Trump har ikke betalt indkomstskat i 10 af de seneste 15 år – Ekstra Bladet

36 dage tilbage
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 27815
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 28 Sep 2020 kl. 04:27
BT skriver (og jeg fremhæver):

"Den lave skattebetaling er ifølge avisen sket til trods for, at han frem til 2018 har modtaget 427,4 millioner dollar (over 2,7 milliarder kroner) fra sit reality tv-program og andre aftaler.

Den primære årsag til, at Trump ikke har betalt indkomstskat, er ifølge New York Times' oplysninger, at han har angivet at have tabt langt større beløb i sin forretningskoncern, end han har tjent.

Ifølge New York Times har Trump angivet over for det amerikanske skattevæsen, at han har haft tab for 47,4 millioner dollar (303 millioner kroner) i 2018.

Det til trods for, at han i en tidligere formueerklæring har meddelt, at han det år tjente mindst 434,9 millioner dollar (næsten 2,8 milliarder kroner)."

Ja. Det viser jo hvilken fremragende forretningsmand rumpefisen er. Alt hvad han rører ved giver et dundrende underskud, siger han selv. Meget dygtig mand.

Medie: Trump har ikke betalt indkomstskat i 10 af 15 år | BT Udland - www.bt.dk

The Guardian:

"These are the three key points of the Times report:
  • Trump is not very good at business

  • Trump is very good at avoiding taxes

  • Trump may have serious conflicts of interests with foreign powers

“He claims to be a successful, deal-making businessman who built himself up from the ground and his tax records reveal that he’s actually the opposite. He’s basically a deadbeat who doesn’t pay much in taxes.”

Indeed, Trump paid no federal income taxes in 11 of 18 years the Times examined. In 2016 and 2017, his tax bill was just $750 – far less than almost every US citizen.

“He knows better than anyone that there’s one set of rules for the wealthy and giant corporations and another for hardworking Americans – and instead of using his power to fix it, he’s taken advantage of it at every turn.”

In his first two years as president, Trump received $73m from foreign operations, including $3m from the Philippines, $2.3m from India and $1m from Turkey. In 2017 he paid $145,400 in taxes in India and $156,824 in the Philippines – but just $750 in the US. The president has been notoriously outspoken in his praise for the leaders of the Philippines, India and Turkey. Does Trump’s substantial income from abroad conflict with his responsibilities as president? Did he put his personal interest ahead of the American people? Did he break the law?"

Will the New York Times taxes report sink Donald Trump? | Donald Trump | The Guardian

Redigeret af Prutterhunden - 28 Sep 2020 kl. 05:10
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 27815
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 28 Sep 2020 kl. 15:07
TV2 Nyheder:

"Avisen er i besiddelse af dokumenter fra Trumps selvangivelser gennem de seneste 20 år. TV 2s korrespondent i USA, Jesper Steinmetz, vurderer, at afsløringerne er yderst troværdige.

- En seriøs avis som New York Times har haft adskillige redaktører og endnu flere advokater til at gennemgå enhver lille detalje i denne historie for at sikre, at den holder vand. Ellers ville de ikke turde publicere den. Jeg tror godt, vi kan være sikre på, de har deres dokumentation i orden, siger han.

- Valgvideoerne fra demokraterne producerer nærmest sig selv nu. Det er svært at finde almindelig amerikanere, som ikke betaler mere i føderal indkomstskat end Trump. Det er ikke nødvendigvis ulovligt, det ser bare virkelig dårligt ud, siger Mirco Reimer-Elster.

Selvom Trump har angivet, at han har tjent flere hundrede millioner dollars, har han også haft enorme fradrag, fordi han har meldt om store tab i sine forretninger. De fradrag, Trump har haft gennem årene, tæller blandt andet millioner i skat for en ejendom i New York, selv om ejendommen ifølge hans koncern, Trump Organization, anvendes privat af familien. Også Trumps golfanlæg og private fly har præsidenten fået skattemæssige fradrag for.

I den mere finurlige afdeling har Donald Trump også afskrevet ture til frisøren for i alt 70.000 dollars (næsten en halv million danske kroner) som fradrag i forbindelse med hans værtsrolle på reality-showet 'The Apprentice'.

- Det er en af de historier, som demokraterne vil elske, fordi de kan lave sjov med, at han har brugt tusindvis af dollar på sit hår, men rykker det i realiteten på nogle svingvælgere? Jeg tvivler, siger Mirco Reimer-Elster."

Det rykker sikkert ikke de fanatiske vælgere. De drømmer om at være og leve som ham - med røven fuld af penge, så de kan skide på alle og enhver, blive opvartet af smukke kvinder og spytslikkere og dermed kompensere for deres lave selvværd.

De glemmer bare, at han også vil skide dem en lang march. Han anser dem udelukkende for nyttige idioter og har mindre end alle andre noget til overs for dem.

"Til trods for at præsident Trump ved flere lejligheder har fremhævet sin succes som forretningsmand ved at pege på sine hoteller og golfresorter, viser hans selvangivelser ifølge The New York Times, at han taber penge på dem.

Præsidenten har siden 2000 mistet mere end 315 millioner dollars (over to milliarder danske kroner) på golfresortet Trump National Doral i Florida, mens Trump International Hotel i Washington D.C. har kostet forretningsmanden 55 millioner dollars (352 millioner kroner).

- Under valgkampen i 2016 slog Trump sig op på at være en succesrig forretningsmand, der skulle redde landet, der i Trumps fortælling var et fallitbo. Fire år senere viser det sig, at fallitboet muligvis er Trumps eget forretningsimperium, siger Mirco Reimer-Elster.

Siden Donald Trump i 2015 offentliggjorde sit kandidatur til præsidentposten, har lobbyister, udenlandske regeringer og andre politikere besøgt og brugt mange penge på Trumps hoteller - i særdeleshed Mar-a-Lago-resortet i Florida, der er blevet døbt Trumps vinterresidens. Mar-a-Lago har ifølge The New York Times tjent gennemsnitligt fem millioner dollar mere om året, siden Trump blev præsident.

- Vi har hele tiden vidst, at det forholder sig sådan, men nu har vi fået en række konkrete tal. Man kan ikke klandre Trump personligt for dette, men demokraterne vil stadig bruge det til at italesætte ham som korrupt, siger Mirco Reimer-Elster.

Ifølge avisens gennemgang af Donald Trumps skattepapirer har præsidenten udestående lån for 421 millioner dollars (svarende til 2,6 milliarder kroner). De fleste af disse lån skal tilbagebetales inden for en årrække på fire år. Derudover har præsidenten et realkreditlån i Trump Tower på 100 millioner dollars, som skal tilbagebetales i 2022.

- Det er svært for os at vide, om præsidenten kan betale de her lån tilbage. Muligvis har vi en prominent gæst i næste sæson af Luksusfælden inden længe. Uanset hvad bidrager det til demokraternes fortælling om, at Trump ikke er et forretningsmæssigt geni, men i stedet en taber, der ikke engang vil kunne bestyre en tankstation, siger Mirco Reimer-Elster."

Her er fem afsløringer fra Trumps skattepapirer - og hvad de betyder for valget - TV 2
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 27815
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 28 Sep 2020 kl. 15:32
DR:

"Hovedproblemet for Trump er, at man ikke både kan sælge sig selv til amerikanerne som verdens bedste forretningsmand og mangemilliardær, som kan tage til Washington og fikse alt det, som politikerne ikke kan finde ud af, og så samtidig sige til skattevæsenet, at man har så store tab i sin virksomhed gennem 15 år, at man praktisk talt ikke har betalt skat - Det er et spørgsmål om troværdighed.

De indtægter er blandt andet kommet fra lobbyister og repræsentanter fra fremmede magter, som har forsøgt at få adgang til ham ved at booke sig ind på hans hotel typisk i Washington eller på hans golfresort i Florida, hvor han opholder sig tit. På den måde har han gjort præsidentembedet til en forretning.

New York Times lister også en hel række eksempler på ting, Donald Trump har trukket fra i skat. Det gælder blandt andet boliger og fly - samt hårprodukter for 70.000 dollar - knap en halv million danske kroner.

Der er nok nogle, der vil sige, at dele af det her er privatøkonomi. For eksempel kan en helt almindelig lønmodtager i USA jo ikke trække sin bolig eller sin hårvoks fra i skat

Samtidig har han angiveligt betalt 26 millioner dollar til sin datter, Ivanka Trump, i konsulenthonorar over en periode på otte år."

Korrespondent: Trumps skatteforhold vil betyde mest for de ubeslutsomme vælgere | Valg i USA | DR
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.03
Copyright ©2001-2019 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.078 sekunder.