Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Windows
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Opdatering og tricks
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Opdatering og tricks

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 22369
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Opdatering og tricks
    Sendt: 03 Apr 2018 kl. 15:24
Det kan ligne en tanke, at jeg bringer følgende 2 links på samme side, og tænker du samme tanke, tænker du ikke helt galt.

Det ene handler om, ba-bu ba-bu, at det ikke kan gå for hurtigt med at få opdateret din Windows 10 version 1511 fra stenalderen (november 2015), hvis ikke du vil risikere et slag i nummeren fra storebror (Store Sovs).

Jeg faldt i øvrigt i den sammenhæng over dette postulat, som jeg ikke er helt enig i: "For privatbrugerne er der næsten aldrig problemer med Microsoft hyppige opdateringer af Windows 10, som løbende bliver installeret.". Jeg må så høre udenfor kategorien "næsten aldrig", da jeg næsten altid har problemer med dem.

Det andet om tricks, som man med lidt god vilje også kan mene om det første, da sovsen som bekendt ikke kun leverer gode tricks, men også dirty ones. Linket handler dog kun om såkaldte gode tricks, men er lidt savlende og meget lidt kritisk. Noget siger mig, at Mobil.nu muligvis kunne være og sågar kunne mistænkes for at være i lommen på et førende computerselskab, hvis navn jeg ikke lige nu på stående fod kan komme i tanke om. Klappen klappede i.

Allersidste opdatering vej: Om en uge er det slut med stor-version af Windows 10 - skynd dig at opdater - Computerworld

15 tricks til Windows 10 - Guide til smartere brug af din computer - Mobil.nu
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
Pomse Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 03 Maj 2015
Sted: Odense
Status: Offline
Point: 2997
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Pomse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 03 Apr 2018 kl. 16:43
For at starte med det sidste link (mobil.nu) ... Der er jo ikke noget nyt eller revolutionerende i deres guide. De genopfinder blot tips og tricks fra Windows 7 & 8. At blæse Windows 10 op til at være 'vidunder' - jo, nogle vil nok tro de med de tips og tricks er nødt til at skifte til Windows 10, for at kunne det samme. Jeg håber da brugerne af tidligere versioner, er så fornuftige, at afprøve de 'smarte funktioner', inden de køber katten i sækken.

Overordnet at betragte, er guiden en skjult reklame for Microsoft's 'vidunderbarn', Windows 10. Og når de nu nævner alle de 'smarte' tips ... hvorfor er der ikke ét ord om begrænsning af sporingen i Windows 10?

Computerworld ... Tjah.... Der er vel dybest set ikke andet at skrive om dem, at de også er Windows fan... Pas nu på! Jorden går under og du ender direkte i helvede, hvis ikke ... Igen en skjult reklame fra Microsoft, der er skrevet af en total ukritisk journalist.

Hvor jeg dog savner VIRKELIGE IT-magasiner på dansk, hvor kritisk sans og analyse er i højsædet. Confused

Nu vi er i gang med alle de 'smarte' funktioner ...

Prøv søg 'Logbog' og tast Enter ... her finder du alle kritiske stop, fejl, advarsler og oplysninger, og minsandten om de ikke også virker i tidligere versioner (Windows 7 & 8) Wink

 
Den danner i øvrigt grundlaget for en anden indbygget funktion, nemlig 'Vis oversigt over pålidelighed' Smile
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.016 sekunder.