Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Hjælp og vejledninger mv.
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Når Windows ikke vil starte
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Når Windows ikke vil starte

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 22354
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Når Windows ikke vil starte
    Sendt: 07 Feb 2018 kl. 17:26
Et af de blade, jeg abonnerede på, inden jeg blev nettipser, har skrevet en guide:

Guide: Sådan gør du, når Windows ikke vil starte (altomdata.dk)

".. Hvis der ikke sker noget, når du trykker på startknappen, så tag lige et kig på strømkablet. Sidder det helt inde i stikkontakten og i pc’ens strømindgang? Hvis det er tilfældet, kan fejlen skyldes, at strømforsyningen er stået af."

Hmm.. Dette dybsindige råd har jeg læst en million gange før, og det synes mig ikke så lidt nedladende overfor læserne. Er din hjerne gået i stå? Se efter om du har trykket på kontakten! Men ok. En guide skal vel være idiotsikker. Den sidste idiot er jo ikke født endnu. Spørgsmålet er så bare om idioter overhundehodet læser den slags blade? Det viser jo dog en interesse for at blive klogere, og det er da vist sjældent, idioter har en sådan interesse.

Resten af guiden ser rimelig okay ud, men synes lidt rodet og vist ikke for amatører. Og reklamen for Lazesoft er jeg noget usikker på. Nogle af rådene kender jeg, andre ikke. Og så lige formularen "..og foretag så en fuld, destruktiv geninstallation af Windows". Det lyder ikke særligt lovende, men måske det handler om at formatere INDEN geninstallation?

PS. Blade jeg abonnerede på i Ruder Konges tid: Alt For Damerne, Flittige Hænder (for ungkarle) og.. Nej, undskyld, jeg mente naturligvis - Alt om Data, KOMPUTER FOR ALLE, Datatid, PC World og.. og.. Nå, det har jeg lykkeligt glemt. De blade var ikke noget at råbe hurra for. Overfladiske og ude af stand til at sortere det værste hø fra. Men jo. Jeg blev faktisk klogere og opsagde abonnementerne.
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
Pomse Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 03 Maj 2015
Sted: Odense
Status: Offline
Point: 2993
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Pomse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 07 Feb 2018 kl. 18:39
".. Hvis der ikke sker noget, når du trykker på startknappen, så tag lige et kig på strømkablet. Sidder det helt inde i stikkontakten og i pc’ens strømindgang? Hvis det er tilfældet, kan fejlen skyldes, at strømforsyningen er stået af."

Den slipper de jo lidt nemt om Confused

Stationær:
- Fjern alle tilslutninger inkl. strøm til computeren
- Hold tænd/sluk knappen nedtrykket et par minutter
- Tilslut strøm, skærm og andre nødvendige enheder (mus, etc)
- Tænd computeren

Det sker nogle gange en kondensator i strømforsyningen 'får det forkerte ben ud af sengen'. Af erfaring ved jeg denne løsning kan anvendes.  Alle kondensatorer aflades og burde være klar igen.

Bærbar:
- Fjern alle ydre enheder inkl. netadapter
- Fjern computerens batteri
- Hold tænd/sluk knappen nedtrykket et par minutter
- Isæt batteri og netadapter
- Tænd computeren

Derved tømmes computeren for strøm i alle kondensatorer og burde efterfølgende kunne tændes igen. Lyser en LED for tilslutter lader, er adapteren i orden. Hvis ikke, så tjek lige om der er slukket på stikkontakten Wink


Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.031 sekunder.