Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Nettips > Ris og ros
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Nettips Forum
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Nettips Forum

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Hans - Georg Se dropdown menu
Staff
Staff


Oprettet: 14 Okt 2007
Status: Offline
Point: 337
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Hans - Georg Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Nettips Forum
    Sendt: 10 Nov 2009 kl. 12:07
Vi har det med at glemme ting en gang imellem, så derfor vil jeg lige gøre opmærksom på et par ting der måske er gået i glemmebogen.

Regelsæt

Der er forskel på den måde de forskellige hjemmesider kører deres fora, og det er helt op til dem hvad de tillader, men her på Nettips har vi et regelsæt som vi forventer at medlemmerne overholder.

Der er 3 admins på Nettips Forum.

Allan Bojsen, John Westcoast og undertegnede.
Så lang tid Allan ikke har informeret mig om ændringer, så skulle det stå fast.
 
Indlæg.
Hvis man har en kommentar der ikke har med indlægget at gøre, ville det være fornuftigt enten at oprette en ny tråd eller forholde sig til selve indlægget, da det ellers bliver uoverskuelig at følge med. I tilfælde af man er i tvivl om et indlæg er i overensstemmelse med reglerne, er det nemmere at sende en af admins en PM i stedet for at det udvikler sig til et ordkløveri der fylder flere sider og skaber en negativ stemning.
 
Hjælp
Hvis man har et problem og ønsker hjælp, så kunne det lette hjælpen, hvis man allerede i starten oplyste hvilken maskine og styresystem problemet er opstået på, samt eventuelle data der kunne være relevante i forbindelse med problemet, det kunne være lydkort, ram eller skærmkort.

Hvis man ikke umiddelbart har særligt meget forstand på det givne problem, bør man holde sig tilbage og lade andre hjælpe til med at løse problemet. Man behøver ikke at kommentere alle tråde.

Hvis der er nogen der har brug for hjælp, så er det nok ikke så heldigt at bede vedkommende om at søge på Google, da vedkommende nok allerede har gjort det.

 
Tilbagemeldinger
Hvis man har fået hjælp og har fået løst problemet, så vil det være en hjælp for andre, hvis man gav en tilbagemelding om hvilket af svarene der hjalp.

Jeg er ikke vild med at rende rundt og belære folk, så husk lige at dette forum er til for at hjælpe og for at man har et sted der er rart at være. Hvis der skulle være nogen der er i tvivl så vil jeg gerne slå det fast en gang for alle, ytringsfriheden har vi deponeret i Roskilde Bank, så Admin har det afgørende ord hvis der opstår tvivl om indlæg i dette forum.

HG

Til top
Netsurferen2 Se dropdown menu
Entusiastisk
Entusiastisk
Avatar

Oprettet: 26 Dec 2008
Sted: DK
Status: Offline
Point: 5427
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Netsurferen2 Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 10 Nov 2009 kl. 15:22
godt indlæg Hans - Georg Thumbs Up
HUSK: den mest udbredte fejl er, fejl40 ;-)
Windows 10 Home 64-bit
Avast
Til top
Guests Se dropdown menu
Guest Group
Guest Group
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Guests Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 27 Nov 2009 kl. 13:12
Det kan man jo næsten ikke være uenig i !
Til top
Bindegal Se dropdown menu
Entusiastisk
Entusiastisk
Avatar

Oprettet: 17 Okt 2007
Sted: København
Status: Offline
Point: 26282
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Bindegal Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 07 Okt 2014 kl. 20:09
Et transparent logoMed noget baggrund:


Til top
Bindegal Se dropdown menu
Entusiastisk
Entusiastisk
Avatar

Oprettet: 17 Okt 2007
Sted: København
Status: Offline
Point: 26282
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Bindegal Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 22 Maj 2016 kl. 22:10
Hvis der kun er 3 admins, så trænger denne forumregel til at blive opdateret til nutiden LOLWink

Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.03
Copyright ©2001-2019 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.047 sekunder.