Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Software og hardware
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Mikrocomputer
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Mikrocomputer

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 22328
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Mikrocomputer
    Sendt: 19 Mar 2018 kl. 12:10
Næh, det har ikke noget med microsovsen at gøre, selvom den måske en dag også skrumper ind til noget nær ingenting. Det kræver dog, at denne verdens zombier vågner op af deres dvale og begynder at tage begreber som personlig sikkerhed og integritet alvorligt. Det er der desværre ikke meget, der tyder på. De kan og vil åbenbart ikke indse, at deres åndelige dovenskab kan sammenlignes med at dele nøgler til hus og hjem, bilnøgler og kontokort ud til alle og enhver. De blir nok først klogere, den dag hus og hjem er tømt for værdier, bankkontoen ligeså og bilen er borte pist væk. Og så er det for sent.

Mikrocomputer lyder bekendt, ikke? Så måske jeg sku' ha' skrevet mikro-mikro-computer eller endog mikro-mikro-mikro-computer, så også prins Knud og zombiebanden kan følge med? For dette handler om ikke om de mikrochips, vi har været vant til indtil nu i informationsteknologiens tidsalder på størrelse med en fingernegl, men noget endnu mindre. Det burde dog ikke overraske, da enhver idiot ved, at det er disse chips ubønhørlige skæbne at blive mindre og mindre og mindre og mindre..

Og nå ja. Så vil jeg ikke skrive mere om det. Vejen til enden blir også altid mindre og mindre, og man vil ligeså ubønhørligt altid finde vej til enden i enden. Så nu må I selv læse videre. Enden er nået.

IBM laver mikro-computer: Mindre end et saltkorn | Version2
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.078 sekunder.