Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Windows
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Microsofts mål med opdateringer
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Microsofts mål med opdateringer

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Pomse Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 03 Maj 2015
Sted: Odense
Status: Offline
Point: 3672
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Pomse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Microsofts mål med opdateringer
    Sendt: 11 Aug 2018 kl. 09:38
Microsoft har publiceret et indlæg om selskabets mål og principper for Windows opdateringer. De skal være simple, forudsigelige, agile og transparente.

Ifølge Microsoft er det et ønske fra brugerne af Windows 10, der netop har været udsat for massiv kritik. Blandt andet af Susan Bradley, der i et åbent brev har opfordret Microsoft ledelse til at se på problemerne.

Ifølge brevet fra Susan Bradley fremgår det, at hele 69% 'ikke er tilfreds' eller 'slet ikke tilfreds' med kvaliteten af Windows opdateringer på et overordnet plan.

Kort tid efter hendes brev, blev der offentliggjort et blogindlæg på windows IT Pro-blog. Her redegør John wilcox for Microsofts overordnede mål og principper for Windows 10 opdateringerne. Her fremgår det blandt andet, at Microsoft anvender kunstig intelligens med henblik på at forbedre processen omkring opdateringer.

Citat:
"Vi indsamler løbende opdateringsdata og træner vores modeller for at lære, hvilke enheder der vil have en positiv opdateringsoplevelse, og hvor vi måske skal vente, indtil vi har større tillid til en god oplevelse. Vores overordnede mål i forhold til udrulningerne er sikker og pålidelig opdateringer, hvilket betyder, at vi kun gå så hurtigt frem, som det er sikkert."

Artiklen kan læses i sin helhed på Computerworld.
Til top
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 23461
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 11 Aug 2018 kl. 13:44
Skrev for nylig om emnet på baggrund af en artikel, hvoraf det fremgik, at hele 70% ikke var tilfredse med Windows opdateringer (WU). Jeg husker dog ikke min overskrift. Men det kunne meget vel være samme artikel, Susan Bradley refererer til.

Man kan få den tanke, at Microsoft er placeret et sted udenfor Mælkevejen, hvorfor kommunikationen til mere jordnære brugere tager en evighed. Klagerne over WU har jo stået på i årevis, uden at MS har reageret på dem.

Nu kunne det så endelig se ud til, at MS reagerer på de mange års klagesang, men jeg har en grum mistanke om, at de lovede "forbedringer" - "simple, forudsigelige, agile og transparente" er tomme ord uden substans.

At MS må benytte sig af kunstig intelligens i stedet for deres egen ikke-eksisterende, kunne tyde på det.
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.031 sekunder.