Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Tips til... > It-nyheder
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Microsoft lukker
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Microsoft lukker

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 26520
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Microsoft lukker
    Sendt: 29 Jun 2020 kl. 16:36
.. butikker.

Først troede jeg til min overraskelse, at der stod 'Microsoft lukker butikken permanent', men ved nærmere studie af teksten med lup, måtte jeg revidere denne forfejlede opfattelse. Måske var det en form for ønsketænkning, der fristede og forledte mig på afveje?

Dernæst efter således at have nærlæst teksten, grublede jeg i længere tid over, hvor fan i helvedet Microsoft har butikker? Der må være noget jeg har overset. Måske nede i en skummel kælder ved siden af en pornobutik eller anden butik, der ganske overstråler den lille kældernedgang til inferno? Kanske en købmand, der reklamerer for kolde øl til nedsat pris?

Nå. Der kommer vel en dag, hvor "Lille-mikro-bløder" må se i øjnene, at de ikke kan stå distancen overfor kundevenlige konkurrenter og må dreje nøglen om? Men det er jo ligesom de satans politikere og konen, kællingen, madammen. De lover og de lover, men det ender altid med at man må gå den tunge gang i byen for at blive hurtigt ekspederet for en mindre formue. Cry

Nu forventer I så, at jeg vil udpensle historien med citater, kommentarer, diagrammer, hist op og kom herned osv. i den skuffe. Men nej - jeg må skuffe. Hvorfor sku' jeg det? Som så meget andet af det, Microsoft disker op med, finder jeg det ikke voldsomt interessant.

Så I må nøjes med følgende citat og så ellers selv læse resten af artiklen, dersom I altså gider:

"Den officielle begrundelse er, at salget rykkere mere og mere online i takt med at Microsofts produkter er blevet mere og mere digitale, og at der derfor ikke er behov for fysiske butikker længere. Mere uofficielt hører det givetvis med til historien, at det aldrig rigtigt er lykkedes Microsoft at få samme succes som Apple har med deres butikskoncept."

Tja.. En butik fyldt med friske æbler eller en skraldespand med æbleskrog?

Microsoft lukker alle butikker permanent | (onx.dk)
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.03
Copyright ©2001-2019 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.078 sekunder.