Nettips.dk Homepage
Forum Home Forum Home > Tips til... > Sikkerhed
  New Posts New Posts RSS Feed - Meget Finspy
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Meget Finspy

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Prutterhunden View Drop Down
Staff
Staff
Avatar

Joined: 14 Okt 2007
Location: Frederiksberg
Status: Offline
Points: 24696
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Prutterhunden Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Meget Finspy
    Posted: 11 Jul 2019 at 14:27
"Spywaren Finspy, som bruges af regeringer og efterretningstjenester til at overvåge mobiltelefoner og tablets, er blevet fundet i nye udgaver på både Android og Ios."

"Ios-udgaven har ifølge Kaspersky ikke en indbygget infektionsmetode, men gør brug af funktionalitet, som kun virker på en Iphone som er blevet jailbreaked. Det betyder, at angribere skal bruge fysisk adgang til telefonen, for at installere Finspy på en Iphone."

Ergo: Det er installeret på fabrikken, hvilket bekræfter at også Apple - en såkaldt privat virksomhed - er i lommen på statens efterretningstjenester helt efter kommunistisk model. Derudover kan dygtige hackere med ondt i sinde tiltvinge sig adgang. Det er set utallige gange, at efterretningstjenester ikke magter at forhindre det.

What A Wonderful World - Alle overvåger alle. Så mangler vi bare, at alle nyfødte får en smart chip indopereret ligesom hunde. Den mulighed havde Herodes i sin tid nok sat stor pris på. Men det skal nok komme og er allerede i gang både her og der, så vor tids mylder af Herodes'er kan glæde sig. Der forskes intensivt i adfærdskontrollerende elektronik, hvilket så blir det næste trin på vejen mod at gøre alle mennesker til slaver uden selvstændig tankegang og vilje. Ein Welt - Ein Führer.

"Finspy udvikles af den tysk-engelske virksomhed Gamma Group. Programmet bruges af regeringer og efterretningstjenester til at overvåge befolkninger.

Gamma Group har tidligere fået kritik blandt andet af Toronto Universitys Citizen Lab for at lave software, som bliver brugt på etisk tvivlsomme måder, som overvågning af politiske dissidenter, systemkritikere og journalister."

Kaspersky: Ny udgave af kendt mobil-spyware fundet »i naturen« | Version2

PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.03
Copyright ©2001-2019 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.094 seconds.