Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Sikkerhed
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Meget Finspy
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Meget Finspy

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Online
Point: 24026
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Meget Finspy
    Sendt: 11 Jul 2019 kl. 14:27
"Spywaren Finspy, som bruges af regeringer og efterretningstjenester til at overvåge mobiltelefoner og tablets, er blevet fundet i nye udgaver på både Android og Ios."

"Ios-udgaven har ifølge Kaspersky ikke en indbygget infektionsmetode, men gør brug af funktionalitet, som kun virker på en Iphone som er blevet jailbreaked. Det betyder, at angribere skal bruge fysisk adgang til telefonen, for at installere Finspy på en Iphone."

Ergo: Det er installeret på fabrikken, hvilket bekræfter at også Apple - en såkaldt privat virksomhed - er i lommen på statens efterretningstjenester helt efter kommunistisk model. Derudover kan dygtige hackere med ondt i sinde tiltvinge sig adgang. Det er set utallige gange, at efterretningstjenester ikke magter at forhindre det.

What A Wonderful World - Alle overvåger alle. Så mangler vi bare, at alle nyfødte får en smart chip indopereret ligesom hunde. Den mulighed havde Herodes i sin tid nok sat stor pris på. Men det skal nok komme og er allerede i gang både her og der, så vor tids mylder af Herodes'er kan glæde sig. Der forskes intensivt i adfærdskontrollerende elektronik, hvilket så blir det næste trin på vejen mod at gøre alle mennesker til slaver uden selvstændig tankegang og vilje. Ein Welt - Ein Führer.

"Finspy udvikles af den tysk-engelske virksomhed Gamma Group. Programmet bruges af regeringer og efterretningstjenester til at overvåge befolkninger.

Gamma Group har tidligere fået kritik blandt andet af Toronto Universitys Citizen Lab for at lave software, som bliver brugt på etisk tvivlsomme måder, som overvågning af politiske dissidenter, systemkritikere og journalister."

Kaspersky: Ny udgave af kendt mobil-spyware fundet »i naturen« | Version2

PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.094 sekunder.