Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Andet > Alt muligt
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Ældre stemmer til Biden
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Ældre stemmer til Biden

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 27823
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Ældre stemmer til Biden
    Sendt: 16 Okt 2020 kl. 01:21
"Om tre uger vil den tidligere pilot i det amerikanske luftvåben, 73-årige Mike McGalliard, for første gang i sit liv stemme på en kandidat fra det demokratiske parti, når han sætter kryds ved Joe Biden. Han har stemt på det republikanske parti hele sit liv - fra Nixon i 1968 til Trump i 2016.

- Jeg holdt mig for næsen i 2016 og stemte på Trump og håbede, at tyngden af præsident-embedet ville veje så tungt på hans skuldre, at han ville vokse med opgaven. Jeg blev meget hurtigt skuffet, siger Mike McGalliard.

Og skuffelsen er ikke blevet mindre i det sidste halve år, hvor Trump igen og igen har bagatelliseret den pandemi, som til dato har kostet knap 220.000 især ældre amerikanere livet.

- Trumps respons har været helt utilstrækkeligt, og han løj for os. Noget af det, som gør mig mest vred, er, at Trump og folk omkring ham har ladet forstå, at sygdommen bare rammer de gamle og de syge og derfor ikke er et problem. Men det er forkert - og de 220.000 har alle familier og venner, siger McGalliard.

- Joe Biden er en respektabel, god, venlig og ærlig mand. Donald Trump er det modsatte af hver eneste af de ting. Han er en fupmager, en løgner og en charlatan. Og han er kun interesseret i, hvad der er godt for Donald Trump - ikke for landet.

I 2016 udgjorde vælgere over 65 år én af de mest solide blokke i Trumps politiske base. Nu viser to nylige målinger .. at Joe Biden har et forspring på cirka 20 procent blandt vælger-gruppen over 65."

Ældre amerikanere vender Trump ryggen | Udland | DR

18 dage tilbage

PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.03
Copyright ©2001-2019 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.094 sekunder.