Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Sikkerhed
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Har politikere noget at skjule?
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Har politikere noget at skjule?

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 22136
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Har politikere noget at skjule?
    Sendt: 16 Apr 2018 kl. 14:30
.. Eller er det helt i orden, at alverdens efterretningstjenester ved alt om deres gøren og laden, personlige samtaler fx med andre politikere, forhandlinger bag lukkede døre, privatliv, sexliv osv., osv.?

Det er der jo åbenbart nogle, der mener. I deres øjne kan det kun være kriminelle og lignende, der har noget at skjule. Men noget tyder på, at selv disse personer nu begynder at fatte, at det ikke er helt så enkelt.

Masser af mennesker kan have vældigt gode grunde til at skjule noget. Et eksempel kunne være, at en journalist fra Ekstra Bladet ikke skal vide, hvad forsvarsadvokater snakker med deres klienter om, eller hvad nævninge snakker om for at nå frem til en kendelse. Hvis ikke disse personer og utallige andre kan regne med fortrolighed, har vi ikke noget demokrati tilbage.

Men sådan tænker nogle mennesker ikke. For dem er alting enten/eller, sort/hvidt, kun godt eller ondt og intet derimellem. Nuancer er en by i Rusland.
...

Citater fra Danske politikere sætter tape for kameraet: Efterretningstjenester lytter med | Version2:

"De danske toppolitikere er så bekymrede for, at udenlandske efterretningstjenester forsøger at overvåge dem, at de ikke tager telefoner og tablets med sig, hvis de skal tale om noget fortroligt."

(Ida Auken)".. en række apps på telefonen har tilladelse til at tænde for både mikrofon og kamera. Selvom hun gentagne gange har rettet i indstillingerne, så de ikke længere burde have tilladelse, så dukker de op igen og igen. Derfor tager hun heller ikke telefonen med ind i soveværelset."

"Torsten Schack Pedersen (V) er meget opmærksom på, hvor telefonens kamera peger hen, så den ikke bliver en risiko. Han har også sat tape for kameraet - dog ikke på telefonen, men i stedet på sit smart-tv hjemme i soveværelset. Også Peter Kofod Poulsen (DF) blokerer kameraet og bruger i stedet for digital kommunikation oftest håndskrevne noter."

Og så fra artiklens kommentarer:

"Ha ha, det er da underholdende, at de refererer til russerne.
Det eneste vi ved med sikkerhed (fra Ed Snowden) er at NSA kigger med."

"Hvad skete der med...

"Hvis du ikke noget at skjule..." Nu må Søren Pape da lige sætte et par med-politikere på plads, så politiet har mulighed for at tjekke for terrorister på Christiansborg og i Ida Aukens soveværelse! Hvad med et forbud imod tape, der jo hjælper terrorister i at holde deres ansigter hemmelige?... Ironi kan være anvendt i ovenstående!"

"Hvorfor skulle russerne ikke samle alt, hvad de kan få på danske parlamentarikere? Det vil de måske kunne bruge på et tidspunkt,« siger hun til Berlingske." Men hvis hun intet har at skjule så er det vel ikke et problem. Er det ikke det politikere og totalovervågnings fortalerne altid bruger som argument?"

"Det der er brug for, er ikke malertape eller håndskrevne noter. Det der er brug for, er politikere som tager hele befolkningens behov for privacy alvorligt og igennem lovgivning gennemtvinger sikkerhedsløsninger og -standarder som i praksis umuliggør overvågning eller i hvert fald vanskeliggør overvågning."

Nå. Ét sted må jeg jo stoppe, men der er flere gode kommentarer!

Så kan vi, som har peget på problemet i herrens mange år, måske nu endelig håbe på, at politikerne går fra ord til handling? Det er Censored på høje tid!!!

Og så lige én gang til for prins Knud:

Danske politikere sætter tape for kameraet: Efterretningstjenester lytter med | Version2


Redigeret af Prutterhunden - 16 Apr 2018 kl. 14:35
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
Pomse Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 03 Maj 2015
Sted: Odense
Status: Offline
Point: 2903
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Pomse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 16 Apr 2018 kl. 16:56
Lidt pudsigt, at borgerne råber for døve øre, når overvågning bliver grænseoverskridende. Politikerne har jo været rigtig gode til at ignorere den slags fra 'pøbelen', men når det pludselig kommer tæt på egen baghave, så skal de nok være der.

Det virker lidt dobbeltmoralsk. Måske selv justitsminister Søren Pape Poulsen begynder at forstå befolkningens stigende bekymring?

Om det så vil fungere som øjenåbner for manden, er nok for meget forlangt Confused
Til top
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 22136
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 16 Apr 2018 kl. 19:18
Man kan få den tanke, at visse politikere ikke kerer sig så meget om demokrati og lighed for loven, som de ellers gerne påstår i tide og utide, især under valgkamp. Når den er overstået, og klistret på taburetten er stivnet, gælder demokratiet kun for dem selv, mens lovene kun gælder for vælgerne.

Man kan også få en anden tanke: At demokratiet ikke har udviklet sig siden starten af den antikke Athenske form for demokrati. Et demokrati forbeholdt det øverste borgerskab indenfor murene, mens kvinder, slaver og øvrige idioter udenfor murene ikke var inde i varmen, men blev regnet for pøblen.

En tredje tanke er, at først når samme politikere blir ramt af skandaler, på pengepungen eller andet traumatiserende, går det op for dem, hvorfor vi har noget, der kaldes demokrati: Fordi det skulle beskytte os alle. I deres øjne er det snarere en hæmsko, der begrænser deres ret til uhæmmet jonglering med borgernes penge.
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.031 sekunder.