Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Linux og andre styresystemer
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Gratis antivirus til Mac
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Gratis antivirus til Mac

 Besvar Besvar Side  <12
Forfatter
Besked
AFFI Se drop down
Entusiastisk
Entusiastisk
Avatar

Medlem siden: 05 Apr 2008
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 11323
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér AFFI Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 17 Jun 2018 kl. 09:28
Nope, jeg har skam ikke misforstået dig, Prutter. Derimod høster du dagen's +1 for at styre dine midler uden om Staten's sjakaler og ådselsgribbe. Way to go......og når man har tilstrækkeligt, da føles det jo også fint, når man kan glæde andre - om det blot er feel good følelsen - eller om man virkelig er gået all in og reddet Julen for en børnefamilie. Det er den sunde liberale tankegang - i modsætning til den model, jeg frygter, fremtiden vil bringe.

Der er tegn i Sol, Måne og stjerner på, at vi nærmer os en udansk model, hvor amerikanerne's liner et slaraffenland. For 5 år siden havde et statement som det været utænkeligt - fra min mund....eller tastatur for den sag's skyld Party 
Jewish Supremacy ✡️🕎
Til top
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 24051
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 17 Jun 2018 kl. 11:33
Okey dokey. Uanset misforståelse, er vi jo på samme linie. Bortset fra det er Staten vist ikke ene om at ville rage til sig som Ludvig d. 14 (L'etat c'est moi) og blive en stat i staten. Udover "kongen/staten" er der også vor tids "Adel" - de nyrige giganter, monopolmastodonterne, der skånselsløst og i skøn forening med "Staten" ikke levner de mindrebemidlede en chance. Det være sig nye private initiativer i erhvervslivet, os almindeligt dødelige lønmodtagere (middelklasse) eller dem nederst nede (underklasse).

Modellen er global uafhængig af "isme", om det er United Bluff, Kina, Rusland osv. Jeg ser kun de gamle demokratier i Europa stå for noget positivt, nemlig at bevare demokrati og personlig frihed som idealer. Vi lever i informationssamfundets tidsalder, hvor den teknologiske viden er blevet guden over alle guder.

Men ok. Måske jeg har set for mange Terminatorfilm. Det handler dog som altid om den absolutte magt - i ny forklædning som kejserens nye klæder.

Liberalismen, der har fri konkurrence og personlig frihed som ideal, er vist ligesom socialismen blevet en parantes i historiens møllehjul.


PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar Side  <12
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.047 sekunder.