Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Internettet
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Google+ hjemsted for nazister
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Google+ hjemsted for nazister

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Pomse Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 03 Maj 2015
Sted: Odense
Status: Offline
Point: 3672
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Pomse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Google+ hjemsted for nazister
    Sendt: 20 Jun 2018 kl. 07:23
Googles forsøg med Google Plus, er nu er hjemsted for nazister og ekstremt højreorienterede.

Facebook og Twitter har slået hårdt ned på racisme (påstår de), men det knap så populære sociale medie Google Plus har problemer med at rydde ud i de ekstreme grupper.

Grupperne bryder åbenlyst Google Plus’ regler, men hvor Facebook og Twitter, ud over at have moderatorer, så har Google Plus ikke særlig mange brugere til det formål.

Det betyder, der er opstået ekstremt højreorienterede grupper på Google Plus, der veksler imellem hundrede- og tusindvis af medlemmer.

Nogle af grupperne er stadig aktive, imens andre er inaktive, men stadig kan bruges til at linke videre til andre steder, hvor grupperne igen kan samles og dele indhold.

Google udtaler, at de tager overtrædelser af deres regler alvorligt og handler hurtigt, når de finder indhold, der overtræder disse regler.

Det skriver The Hill i en artikel.Redigeret af Pomse - 20 Jun 2018 kl. 07:26
Til top
AFFI Se drop down
Entusiastisk
Entusiastisk
Avatar

Medlem siden: 05 Apr 2008
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 11275
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér AFFI Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 20 Jun 2018 kl. 10:58
Sådan har det da været længe. Sagen er, at det er strengt forbudt at stille spørgsmål omkring Islam's vederstyggeligheder.....mens det ikke overskrider "Facebook's fællesskabsregler" at true med drab på jøder. Da må folk samles andre steder, og der er skam også nogle sites af russisk oprindelse, hvor både jøder og nationalsindede kan komme til orde og ikke bøjer sig for nogle butthurt freaks, der har taget patent på sandheden.

PS. Religion er omsider fjernet fra "racismeparagraffen".

Redigeret af AFFI - 20 Jun 2018 kl. 11:00
Jewish Supremacy ✡️🕎
Til top
mjjzf Se drop down
Entusiastisk
Entusiastisk
Avatar

Medlem siden: 16 Okt 2007
Sted: Valby
Status: Offline
Point: 4738
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér mjjzf Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 12 Jul 2018 kl. 11:22
Hm. Nu er det jo sådan med sådanne medier, at man kun kan finde det ved at lede efter det. Jeg har været fast bruger på Google+ i mange år og har aldrig oplevet sådan nogle kommentarer. Mest asiatisk porno-spam...
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.047 sekunder.