Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Tips til... > Linux og andre styresystemer
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Gnome-projekt sagsøgt
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Gnome-projekt sagsøgt

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Pomse Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 03 Maj 2015
Sted: Odense
Status: Offline
Point: 7171
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Pomse Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Gnome-projekt sagsøgt
    Sendt: 24 Okt 2019 kl. 09:29
Gnome Foundation, der står bag skrivebordsmiljøet GNOME for Linux og andre Unix-lignende systemer, er blevet sagsøgt af selskabet Rothshild Patent Imaging for krænkelse af et patent.

Patentet omhandler trådløs overføring af digitale billeder mellem en eller flere foto-enheder og en eller flere modtagere, som automatisk eller selektivt modtager disse, samt metoden for dette.

Rothshild Patent Imaging mener at fotoapplikationen Shotwell i Gnome krænker dette patent, og kræver derfor erstatning og Gnome Foundation indgår en licensaftale med selskabet. Rothshild Patent Imaging mener det krænker, hvad der omtales som "Claim 4" i patentet, som skulle omhandle en metode, som en mobil fotoenhed kan udføre for at modtage en samling fotografiske billeder.

I en pressemeddelelse skriver Gnome Foundation at stiftelsen har blevet tilbudt et forlig mod en erstatning på flere hundrede tusind dollar.

Gnome Foundation har dog ikke tænkt sig at indgå sådan et forlig. De mener at patentet ikke er gyldig og at softwaren ikke kan patenteres på den måde, og at hverken Shotwell eller andre frie softwareprogrammer er berørt af patentet.

Det skriver Digi.no
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.03
Copyright ©2001-2019 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.064 sekunder.