Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Andet > Sjov og ballade
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Gift ved første klik
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Gift ved første klik

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 21941
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Gift ved første klik
    Sendt: 05 Feb 2018 kl. 11:48
At blive gift kan vise sig at være giftigt, og for nogle er ægteskabet kun en skilsmisse, der ikke er gået i orden endnu.

Er man forelsket og tilmed elsker hinanden, hvorfor så ikke bare fortsætte med at nyde det, så længe det varer? HVIS man gifter sig, er der 100% garanti for, at det går ad helved til for mindst halvdelen af ægteparrene. De blir skilt og alle er tabere - ikke mindst børnene.

Og hvorfor går så mange ægteskaber så nedenom og hjem? Tja, det kan der vel være uendeligt mange grunde til, men én af dem kunne være, at man fra at være ligeværdige selvstændige partnere, bilder sig ind, at man nu ejer den anden. Det har man jo papir på.

Og de stakkels unger er ifølge samme idiotiske tankegang så også ens ejendom, som man så kan rive og flå i, når ægteskabet går ned i gear, fordi vejen er blind. En løsning kan så være at følge kong Salomons opskrift: at kløve barnet eller børnene i to dele fx med en motorsav.

Det er nok en brutal løsning, de færreste kan acceptere, men børnene, sagesløse og uskyldige, vil i mange tilfælde netop føle sig kløvet i to halvdele af en motorsav. Ikke en videre behagelig følelse skulle jeg hilse og sige.

At eje noget som helst garanterer kun for, at du før eller siden mister din ejendom, da ingen lever evigt. Omvendt vil det at være far og mor til et barn vare evigt, også selv om solen slukkes eller universet ophører med at eksistere.

Måske vi skulle holde op med at betragte Jordens børn som ejendom og bare elske dem? Det ligger jo i vores gener og med god grund. Hvor ligger begrebet ejendom i vores gener? Nej vel, det er noget vrøvl! Ingen skal eje noget andet menneske som en slave, heller ikke et barn. Giv dem i stedet ret til at være sig selv og have samme ansvar som voksne. Ofte har børn langt mere ansvarsfølelse end de voksne. Det synes helt naturligt for dem.

Som en ung lovende dansk digter engang sagde: Voksne er børn, som er blevet sindssyge.

Ok. Der er altså chance for, at ægteskabet holder i cirka halvdelen af tilfældene, men hvorfor løbe risikoen?

Og endnu værre: Hvad er garantien for et evigt og måske endda lykkeligt ægteskab, hvis man aldrig har set hinanden før og kendskabet til partneren derfor af gode grunde er begrænset? Jeg vil under ingen omstændigheder udstede en sådan garanti, men jeg satser gerne på, at man i så tilfælde må være 100% idiot.

Et sted, hvor man med garanti støder på sådanne 100% idioter, er på utallige tv-kanaler. Intet er mere underholdende end at betragte idioter og tænke 'godt jeg ikke er som dem', selv om det måske er ret idiotisk at glo på.

Og hvorfor nu denne præken på en pissekold mandag? Jo, her er et eksempel på et tv-program, hvor alle er idioter. Dem, som producerer det - hovedpersonerne og dem, som glor på det:

Ventede på sin kommende kone ved alteret: Blev skuffet da han så hende – Ekstra Bladet
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.047 sekunder.