Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Internettet
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - gHacks - fortid og fremtid
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

gHacks - fortid og fremtid

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 21951
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: gHacks - fortid og fremtid
    Sendt: 23 Mar 2018 kl. 15:20
Martin Brinkmann på gHacks, som er min absolut foretrukne side på nettet, når det handler om IT, fortæller om fortid og fremtid for gHacks.

gHacks fortid har ikke været uden problemer, som Martin Brinkmann skriver: "It has been three years since I revealed to you that the situation for the site was not the best, and that there was a chance that I'd have to shut down the site eventually.", men synes nu at have fået vendt skuden.

Og det er vi mange trofaste læsere, der er glade for. Vi foretrækker faktuel realisme skrevet i et kvalitativt forståeligt sprog fremfor beskrivelser af it-relaterede produkter, som værende evertyrlige, fantastiske og vidunderlige sendt fra himlen af it-guderne.

Mange it-sider synes desværre købt og betalt af de store it-selskaber og kolporterer villigt uden at blinke lalleglade nyheder om deres produkter uden at se efter snavset i kringelkrogene. Det kan kun disse selskaber være tjent med - ikke brugerne. Vi brugere har kun os selv at stole på. At tro, at disse selskaber først og fremmest er til for vores, brugernes skyld, er kun muligt, hvis man lige er kommet ind med 4-toget fra en anden planet, er voldsomt angrebet af demens, samt guillotineret og ens hundehoved lagt i sprit.

The future of Ghacks (2018) - gHacks Tech News

Redigeret af Prutterhunden - 23 Mar 2018 kl. 15:24
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
Pomse Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 03 Maj 2015
Sted: Odense
Status: Offline
Point: 2862
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Pomse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 23 Mar 2018 kl. 18:10
Der findes nogle få udenlandske IT-medier, der tør stille kritiske spørgsmål og afdække sandheden. Det er bestemt til gavn for brugerne af IT. Problemet ved de udenlandske medier, er, at ikke alle brugere nødvendigvis forstår sproget. Det afskærer den befolkningsgruppe, der nok har allermest brug for oplysning.

gHacks er ét af de medier, der tør analysere og gå i enkeltheder og finde de skjulte reklamer i de 'objektive' udtalelser, og blogs om fremtidige udgivelser. De står dog ikke alene om kritisk journalistik.

Bleeding Computer er bestemt også et bruger-orienteret IT-medie, der tør 'gå i kødet' på softwareleverandører. De kalder en spade for en spade, hvilket også har betydet sagsanlæg mod dem.

Det jeg savner, er et kritisk dansk medie, der tør gøre det samme. Danske IT-medier har tendens til blot at oversætte en artikel fra fremmedsprog til dansk, uden at 'grave' i artiklernes objektivitet. Det er nok også det nemmeste (og billigste), men er bestemt ikke til gavn for brugerne. Det sker Version2 leverer kritisk journalistik, men den kritiske holdning aflæses oftest i diverse kommentarer til en artikel. Læses kun artiklen, uden at læse kommentarerne, opdager man, at der er flere vinkler at se ud fra.

Den overvejende del af danske IT-medier/formidlere leverer ofte et 'skønmaleri' af Microsoft. Og det uden at spørge, om det nu også kan være sandt. Det er en tendens jeg synes er tiltagende for danske IT-medier. Den bliver mere og mere ukritisk over for diverse softwareleverandører, uden at stille spørgsmål - ja det er ofte nærmest at betragte som rene referater, uden medierne selv foretager dybdegravende undersøgelser.

Måske Danmark er for lille til sådan et medie. Men i deres nuværende form tager de mere form af ensretning, på grund af manglende kritisk journalistik.

Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.031 sekunder.