Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Tips til... > Internettet
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Oline er godt
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Oline er godt

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Admin Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Sydfyn
Status: Offline
Point: 4028
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Admin Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Oline er godt
    Sendt: 16 Nov 2007 kl. 16:38

Dr.dk/oline "tilbyder læring på et meget højt niveau til den målgruppe, der er sværest at ramme", hedder det fra juryen i The Sime Awards, der torsdag kårede netstedet til 'Bedste online-underholdning' ved prisuddelingen i Stockholm. DRs netsted for de allermindste - dr.dk/oline, der henvender sig til vuggestue- og børnehavebørn, har fået en nordisk pris. Da The Sime Awards torsdag aften blev uddelt i Stockholm, hentede redaktionen bag dr.dk/oline prisen i kategorien 'Bedste online-underholdning'.

The Sime Awards er blevet uddelt siden 1996, og den hædrer blandt andet at hædre god kommunikation på nettet, og tanken med prisen er også at inspirere den skandinaviske internetindustri til verdensklasse, som det hedder.
På dr.dk/oline kan man eksempelvis besøge Bamses, Kaj og Andreas, Anna og Lottes og Sigurds hjemmeside, og man kan for eksempel også lægge 'Bamses lillebitte puslespil', tegne de særeste dyr, finde Bjørnen Bjørn, hjælpe Pipungerne med at stave og meget, meget mere.

I juryens begrundelse hedder det blandt andet, at dr.dk/oline "tilbyder læring på et meget højt niveau til den målgruppe, der er sværest at ramme".
"Sitet præsenterer et enestående mix mellem "den almindelige verden" og en verden af dukker, spil, tv og radio", hedder det videre, og juryen glæder sig også over, at dr.dk/oline er et sted, hvor også voksne sagtens kan lege med deres børn og lære og opdage.

www.dr.dk/oline.

Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.094 sekunder.