Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Andet > Sjov og ballade
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Gensynsglæde?
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Gensynsglæde?

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 30306
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Gensynsglæde?
    Sendt: 21 Sep 2020 kl. 00:10
Leder du efter din hjerne? Måske du blir glad, når jeg kan fortælle, at den nu er fundet! Eller måske du bare er ligeglad, da det er uden forskel for dig og du ikke savner den?

Men her er den:

Sådan så hjernen ud

Ja. Det er jo længe siden den forsvandt, og du kan knap nok huske det. Du lagde faktisk slet ikke mærke til det i starten, da du opførte dig fuldstændigt, som du plejede at opføre dig. Der var først på dit årlige lægebesøg, at sandheden gik op for dig, selvom du måske nok havde haft en svag fornemmelse. Din vægt var gået ned med godt et kilo og alt hvad lægen sagde, gik ind ad det ene øre og ud ad det andet.

Lægen råbte: "Kan du høre hvad jeg siger? og du svarede "Den er kvart over 3".

"Ja, konsultationen er slut", sagde lægen og griflede noget ned på et stykke papir, stak det ned i din lomme og pegede på døren ud af lægeværelset. Det var nok på tide at gå, tænkte du og gik hjem.

Næste morgen blev du vækket af 2 ambulancefolk, der skulle køre dig til skanning, sagde de og tog dig under armene. De var store og muskuløse, så du fulgte frivilligt med.

Skanningen gik både hurtigt og smertefrit, for de fandt ikke noget. Vi er kede af at måtte sige det, men din hjerne er væk, sagde en sød sygeplejerske. Nå, er den så mange?, sagde du. Så kan jeg jeg godt komme hjem nu?

De nikkede og snart var du hjemme i de trygge rammer igen.

Siden er tiden bare gået, uden du har tænkt videre over tabet af din hjerne. Men nu er den altså fundet. Om det kan betale sig at hente den, er tvivlsomt. Nogle børn troede det var en bold, så den er ikke i den form, den var engang.

Vil du alligevel gerne ville have din hjerne tilbage, kan du henvende dig her: hjernedød.dk
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.141 sekunder.