Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Tips til... > Internettet
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Alibaba med cloud-løsning
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Alibaba med cloud-løsning

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Guests Se dropdown menu
Guest Group
Guest Group
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Guests Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Alibaba med cloud-løsning
    Sendt: 18 Sep 2020 kl. 09:40
Alibaba har udviklet en erstatning for den traditionelle computer, der kan streame appslille pc-erstatning, der kan streame apps fra skyen.

Alibaba (Alibaba Group Holding Limited) er et kinesisk multinationalt teknologiselskab, der har specialiseret sig i e-handel, detailhandel og internetteknologi.

Der er ikke kommet særlig mange detaljer frem om enheden, men den har fået navnet Wuying og styresystemet skulle være en Linux-version, der er indlejret i enheden. Med løsningen skulle der være adgang til apps på tværs af platforme som Windows og Linux.

Det skriver The Register en masse om.

Idéen virker jo umiddelbar som en smart løsning. At basere alt på cloud-teknologien, sparer jo brugeren for at have programmer mv. på computeren. Vi kender allerede til teknologien fra Chromebook og ikke mindst Microsoft 365-løsninger.

Problemet, som jeg betragter det, er, at vi mister den sidste mulighed for blokering af sporing/telemetri og dermed bringer privatlivet i fare. Samtidig bliver de kriminelle dygtigere og dygtigere til at hacke. Det ved vi jo fra de utallige læk af personoplysninger, der allerede florerer på The Dark Net.
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.094 sekunder.