Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Tips til... > It-nyheder
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Hua hei hvor det går..
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Hua hei hvor det går..

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 30306
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Hua hei hvor det går..
    Sendt: 23 Maj 2019 kl. 10:53
Jeg kunne nøjes med artiklens 2 kommentarer citeret herunder, som jeg selv kunne have skrevet, men ..

"Er det ikke lidt af en storm i et glas vand. USA har et problem med Kina pga. af handelsbalancen, og bruger Huawei som løftestang for at få Kina til at gøre som de vil. Og da Huawei har nogle basale patenter som ligger til grund for 5G, kan de jo stoppe udrulningen af 5G ved ikke at licensere disse patenter til Erikson og Nokia ..."

"Det beløb skal nok forhøjes nogle gange..."

Som vi konstant hører i vor egen lille valgkamp: Hvor skal pengene komme fra? De 700 millioner (der vist mangler et par nuller) blir nok ikke betalt af amerikanske skattesnydere, der ikke ønsker deres regnskaber offentliggjort. Igen igen må dem, som ikke har råd til dyre advokater og ingen mulighed har for at skjule deres manglende formuer, punge ud af det lidt de har.

Man må håbe, at de amerikanske småborgere får øjnene op for konsekvensen af deres stemmer på Karl Smart, den strategiske mesterhjerne, der i sin genialitet laver dette nummer lige før sit eget genvalg. Skal han have 4 år mere med snabelen nede i deres lommer og i statskassen?

Det ender med, at det også lykkes ham at tømme Fort Knox for hvert et gram guld, reserveret til ragnarok, hvilket ikke er lykkedes for nogle før ham. Men det viser jo kun hans genialitet, ikke?

Indtil videre er det lykkedes ham at gøre sig til uvenner med alt og alle, underminere det økonomiske grundlag for både amerikanske og udenlandske firmaer ved ikke at anvende Huaweis udstyr, og måske en rask lille krig med Iran (Kina tør jeg slet ikke nævne) er på vej?

Joh.. USA er på vej til paradis! Karl Smart makes America great again!

USA klar med 700 millioner dollar til at fjerne Huawei-udstyr hos virksomheder - Computerworld

Hvem skal nu betale?



Redigeret af Prutterhunden - 23 Maj 2019 kl. 10:55
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
Guests Se dropdown menu
Guest Group
Guest Group
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Guests Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 23 Maj 2019 kl. 11:52
Huawei tager det med sindsro. De er allerede gået i gang med at udvikle deres eget styresystem til deres mobiltelefoner, som forventes at bliver udrullet i løbet af 2020.

Selv om krisen skulle løsne sig efterhånden, har de alligevel tænkt at fortsætte udviklingen. Og den udvikling kan sprællemand Trump ikke hindre.

Mange amerikanske selskaber er også begyndt at røre på sig. De kan godt se, hvor vinden blæser hen. Mindre salg, større arbejdsløshed osv. Trump bliver mere og mere upopulær og mister støtter, selv blandt hans delegerede.

Og så kan vi jo sidde og spekulere os grøn, rød og blå ... hvordan kunne folket dog finde på at vælge sådan en tumpe til præsident?


Redigeret af Pomse - 23 Maj 2019 kl. 11:53
Til top
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 30306
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 23 Maj 2019 kl. 14:31
Det er jo sket før ("hvordan kunne folket dog finde på at vælge sådan en tumpe til præsident"), fx engang i Tyskland, hvor de valgte - om ikke en præsident - så en rigskansler. D'herrer skal dog ikke sammenlignes, da rigskansleren ikke var en tumpe. Men det var vælgerne.

Og hvad kan vi så lære af det? Jo, det er ikke rytteren, men hesten, man skal holde øje med. Det er den, der kører løbet. Er hesten ikke hvid, er rytteren heller ikke en prins.

Og ja. Trump har gjort Kina og Huawei en bjørnetjeneste. Nu ved de, hvor de står og skal ikke mere tage hensyn til tomme trusler. De ved udmærket, hvad de skal nu. De er allerede længst fremme med IT, og skal bare fortsætte endnu mere intenst. Og det gør de.

Kan være at Apple og Microsoft er ved at blive nervøse? Kina skal ikke spørge om lov, men kan udenom internationale regler kopiere, hvad de har brug for og forfine det. Russerne forsøgte det samme under den kolde krig, men amerikanerne havde fået især tyske forskere over på sin side og russerne tabte krigen. Den fiasko gentager kineserne ikke.

Japanerne forsøgte sig også, og med større held, men Japan er et lille land med færre resourcer.

Det overvældende flertal af amerikanere er europæiske indvandrere, der har gjort USA til det, det er i dag. De bragte kulturen, innovationen og den industrielle revolution med sig. Europa vil kun blive stærkere, hvis de ignorerer den amerikanske farce.

Kina er også som Europa et land med dybe rødder i kultur og innovation. Sammen med Europa vil det blive en suveræn kombination. En ny renæssance.
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.156 sekunder.