Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Tips til... > Sikkerhed
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Titan Security Key
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Titan Security Key

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Guests Se dropdown menu
Guest Group
Guest Group
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Guests Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Titan Security Key
    Sendt: 26 Jul 2018 kl. 16:08
Google har introduceret en sikkerhedsnøgle i form af en USB-enhed, der tilbyder hardwarebaseret to-faktor autentificering til brugernes online-konti.

Det forventes de hardwarebaserede sikkerhedsnøgler vil være mere effektive og forhindre phishing, man-in-the-middle og andre typer angreb, da login på konti er umuligt, uden den fysiske nøgle.

Tidligere på ugen fottalte Google, at dets medarbejdere har anvendt den fysiske sikkerhedsnøgle internt i flere måneder, og siden da er ingen af dem blevet ofre for phishing-angreb.

Titan Security Keys er baseret på Fast IDentity Online (FIDO) of bygger på protokollen U"F (Universal 2nd Factor), der indeholder et sikkert element og er firmware udviklet af Google, der verificerer integriteten af sikkerhedsnøgler på hardwareniveau.

Nøglen er tilgængelig for Google Cloud-kunder og vil være tilgængelige for alle at købe på Google Store inden længe, og er designet til at godkende logins via USB og Bluetooth.

Nøgle-teknologien understøttes af online-tjenester som Google, Dropbox, Facebook, Github, og med støtte af alle større browsere, herunder Chrome, Firefox og Opera.

Prisen er ukendt, men forventes ligge mellem 20-30 dollars.

Det skriver The Hacker News.

Jeg kan så ikke undlade at tænke: Hvad har Google indbygget yderligere i nøglens firmware af diverse sporing? Måske spørgsmålet ikke er rimeligt, men de er trods alt kendt for at vide alt om os.

I min optik burde det være et uvildigt organ, der stod bag den slags, så brugere kunne være sikker på en 'neutral' firmware ...


Redigeret af Pomse - 26 Jul 2018 kl. 20:36
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.172 sekunder.