Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Nettips > Ris og ros
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Nej, Nej, Nej, Nej, Nej.
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Nej, Nej, Nej, Nej, Nej.

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Bindegal Se dropdown menu
Entusiastisk
Entusiastisk
Avatar

Oprettet: 17 Okt 2007
Sted: København
Status: Offline
Point: 27053
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Bindegal Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Nej, Nej, Nej, Nej, Nej.
    Sendt: 08 Jan 2016 kl. 04:42
Bør (Nej x 5) tråden ikke opdateres/ændres?
Jeg mener denne: http://nettipsforum.dk/nej-nej-nej-nej-nej_topic1385.html

Os gamle krager, ved godt hvorfor at den opstod..
Men nu er den jo tudsegammel, og refererer til noget lige så gammelt "admin halløj"..

Hvofor ikke slette den, og så opdatere regelsættet til en 2016 version istedet? Wink

- Stikord til nye regelsæt, er naturligvis billeder af hud (ikke sex-relateret) og diskussion af stramme emner såsom politik, der kan ytres i en grad, så længe at der ikke kommer uenighed i form af "slåskamp" over nettips og tilsmudsning af enkelte, uanset holdning.
- Nettipsforum bør være åbent og frit for den enkelte bruger eller admin..

Regelsættet bør jo ikke hede 5 x Nej, men: Regler for NettipsForum Smile

- Nu hvor jeg har åbnet "Pandoras Æske", så kunne det være at andre brugere og admins har ideer til et up-to-date 2016 regelsæt. Wink


Redigeret af Bindegal - 08 Jan 2016 kl. 05:10
Til top
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 30306
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 08 Jan 2016 kl. 09:47
God morgen, Binde!

Nu er jeg jo ikke Allan (Admin), men synes alligevel jeg kan tillade mig at svare på dit indlæg.

Vi admins griber af princip ikke ind i tråde og indlæg, så længe de overholder reglerne. Derfor skal der heller ikke gribes ind i Nej, nej, nej, nej, nej... - Nettips Forum - IT debatforum med nerve og sjæl

Det er jo i princippet ligesom alle andre indlæg, bortset fra at det er låst. Det handler om regler, men det er ikke der, reglerne står. De står i Forum regler, som udelukkende har adgang for admins.

Regler skal altså ikke ændres i Nej, nej, nej, nej, nej... - Nettips Forum - IT debatforum med nerve og sjæl, hvilket de heller ikke kan, da de ikke findes der.

Du ville nok heller ikke bryde dig om, hvis der blev "opdateret/ændret" i et gammel Giveaway-indlæg af dig, vel? Det blev jo godkendt dengang, ikke? Så hvorfor plusli gå ind og pille ved det lang tid efter?

Allans "Nej, Nej.." skal der heller ikke pilles ved. Det overholder alle regler og er (i mine øjne) evigt aktuelt. Det er heller ikke en regel, at indlæg ikke må være "tudsegammel".

Derimod kan vi opdatere regelsættet, som står i Forum regler, men IKKE i 5 x Nej.

Og det er naturligvis helt i orden at komme med forslag til ændringer af reglerne. Men det ville være rart om sådanne forslag var rimeligt konkrete og ikke bare "stikord". Faktisk ER der sket en opblødning af reglerne. Ordlyden af dem er ikke ændret, men tolkningen af ordene er ikke så stramme mere. Det burde du have lagt mærke til, ikke mindst da vi to har skrevet sammen om det flere gange i tidens løb.

Der er nu mere plads til provokerende indlæg - for eksempel i form af bandeord eller "bar hud", og det politiske er nok også blevet mindre "firkantet". Jeg syntes selv, at Nettips førhen var lige lovlig stramtandet og gammeljomfruelig grænsende til det indremissionske, men vi skriver nu 2016, og der er vist ikke mange gammeljomfruer tilbage.

MEN! Vi lytter naturligvis til medlemmer, hvis de synes, at deres tærskel for tolerance er overtrådt. Sæføli skal der også tages hensyn til den enkelte! Når grænserne er blevet mere flydende, kan det være svært at placere dem nøjagtigt der, hvor absolut ingen føler sig gået for nær.

Summa summarum: Det er helt fint, at du har åbnet "Pandoras æske". Spørgsmålet må så være, hvad der er indeni den. Ideer til ændringer må meget gerne være så konkrete, at der kan komme regler, der ikke fylder en roman og er rimeligt nemme at forstå, ud af dem. Det kan jeg have min tvivl om.
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
AFFI Se dropdown menu
Entusiastisk
Entusiastisk
Avatar

Oprettet: 05 Apr 2008
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 12535
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér AFFI Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 12 Jan 2016 kl. 15:30
Det er før min tid, så jeg kan jo kun gisne om, hvorfor, Allan, blev nødt til at mane til besindighed. Det har da virket, for det er da yderst sjældent, at nogle farer i totterne på hinanden. Jeg har endnu ikke oplevet deciderede ondskabsfuldheder her på nettips. Derimod har jeg mødt en masse utilfredshed fra folk, der ikke selv byder op med noget, de selv finder interessant Beer
Our prime purpose in this life is to help others. And if you can't help them, at least don't hurt them
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.141 sekunder.