Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Sikkerhed
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - FB brugere ligeglade?
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

FB brugere ligeglade?

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 22369
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: FB brugere ligeglade?
    Sendt: 17 Apr 2018 kl. 10:01
Ifølge Facebook selv har de færreste brugere ændret i deres indstillinger siden skandalen med Cambridge Analytic.

"Oplysningerne kommer fra vicedirektør for Facebooks globale marketingsafdeling, Carolyn Everson. Hun fortæller, at de ikke har set den store forandring, og at brugerne ikke har skiftet over til ikke at ville dele data med Facebook."

Og det overrasker ikke.

"Man kan jo spørge sig selv hvorfor, men det kan jo skyldes, at der stadig er brugere, der bare ikke ved, hvad indstillingerne kan ændre på. Eller måske er de bare ligeglade."

Jeg hælder mest til det sidste, men ser ingen modsætning mellem de 2 forklaringer. Er man ligeglad, er man også ligeglad med "hvad indstillingerne kan ændre på".

Måske man skulle bore lidt dybere og spørge, hvorfor brugerne (de fleste) er ligeglade?

Mit svar er, at langt de fleste FB-brugere går mere op i deres udseende og det andet køn end holdninger, moral, ansvar og den slags kedelig "voksensnak".

Og det overrasker ikke. Selve den geniale idé med fjæsbogen er netop at henvende sig til selvoptagede unge, inden de begynder at tænke.

Dataskandale får ikke Facebook-brugere til at ændre indstillingerne - Mobil.nu
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
Pomse Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 03 Maj 2015
Sted: Odense
Status: Offline
Point: 2997
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Pomse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 17 Apr 2018 kl. 12:10
For en almindelig bruger, er det næsten umuligt at gennemskue Facebook's privatindstillinger. Dybdegående forklaringer og egentlige vejledninger forefindes ikke.

Og hvilken garanti har brugeren for, at Facebook overholder og respekterer privatindstillingerne, sat af brugeren? Absolut ingen! Selv om brugeren er logget af Facebook, finder der sporing sted. Dette kan ses på nedenstående billede, hvor det i øvrigt er artiklen til indlægget, der er åben.

   

Hvordan det ville se ud, hvis der overhovedet ikke var oprettet en Facebook-profil, ved jeg ikke ... men det tyder jo på de er ret ligeglade med, om brugere er logget på Facebook eller ej - de sporer alligevel!

Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.078 sekunder.