Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Andet > Alt muligt
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Et lille pip
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Et lille pip

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 27825
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Et lille pip
    Sendt: 18 Okt 2020 kl. 17:55
Ikke kedsommelig præken. Store vise ord. Højtidelighed og raffinement. Bare ærlig snak på jævnt dansk - Hvor befriende!

Udvalgte citater:

"Jeg garanterer, at skulle mit liv vises som film, og kun al min sh*tty adfærd tages frem, ville publikum betragte mig som en f**king stjernepsykopat, der antageligvis bør sættes ild til, myrdes med en gaffel og trækkes igennem gader på en kærre, Mens pøblen smider råddent madaffald på mig.

Jeg tabte besindelsen i talrige branderter. Knaldede ufattelig mange fyre og har opført mig hysterisk, rabiat og offeragtig. MEN. Jeg lærte! Mest om hvad jeg IKKE ville være! Jeg lærte af livet.

Jeg er et menneske! Jeg er et produkt af det, jeg har lært. Og der vil være mennesker, der ser mig som pragtfuld, og dem, der hader mig som pesten. Men i virkeligheden er det eneste, der har vigtighed, dem, som jeg har valgt betyder noget for mig.

Før jeg havde lært om grænsesætning, syntes jeg, at det var alle de andre, der havde ansvaret for mine grænser.

Vi skal eksistere i denne verden med alle de andre, der også famler rundt. Vi sætter standarder for andre, som vi ikke engang selv kan overholde, og det skal simpelthen stoppe. Hvis vi kun ser et menneskes handling, uden forudgående og uden større perspektiv, så glemmer vi altså, at vi selv skal dømmes på det samme!

Jeg har tørret lort af vægge, fået arbejdsskader, er blevet slået, gramset på af demente og sågar tævet tværs igennem et lokale. Men jeg har også modtaget varme, nærhed og følelsen af at gøre en forskel.

Jeg er blot bevidst om, at har du aldrig oplevet nogen rigtig modgang, så føles lidt som meget - og har du aldrig oplevet en berøring, så føles en hånd på dit lår som noget vildt. Og er du blevet misbrugt som barn, så kan lidt være overvældende. Men hvis vi som mennesker skal udvikle os og blive stærke eller stærkere, så skal vi være bevidste om, hvad glæde er, og hvad vi bliver glade af.

Hvis du på trods af en hård opvækst eller oplevelse vil videre, så bliver du nødt til at være en del af verden og forstå, at alle andre ikke kan tage ansvar for, om du er glad, kan grænsesætte eller om du bliver angst, hvis de står for tæt på dig.

Du har også DIT ansvar for at co-eksistere.

Er jeg hård? JA! Men jeg er også blød og har aldrig nogensinde nægtet noget menneske min hjælp."

Slut-shamet og begloet: - Og jeg har krænket – Ekstra Bladet
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.03
Copyright ©2001-2019 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.094 sekunder.