Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Sikkerhed
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - En sejr for retten til privatliv
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

En sejr for retten til privatliv

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 24051
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: En sejr for retten til privatliv
    Sendt: 13 Sep 2018 kl. 15:02
Nogle er af den mening, at ulovligheder skal ignoreres og forbigåes i tavshed. De føler sig åbenbart beskyttet af guddommelige kræfter, der sikrer dem imod selv at blive ramt af disse ulovligheder, og det er i deres øjne det vigtigste. Om andre blir ramt af disse ulovligheder skal der ikke tages hensyn til - kun deres eget lille ego har betydning i denne verden. Empati er en by i Rusland.

Domstol: Snowden afslørede brud på menneskerettigheder | Udland | DR

ClapClapClap

Citater:

"Britisk masseovervågning, som den amerikanske whistleblower Edward Snowden afslørede i 2013, er et brud på retten til privatliv, fastslår Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol i Strasbourg.

Også den måde, britiske efterretningstjenester skaffede sig adgang til store mængder data, er et brud på retten til privatliv, fastslår domstolen.

Sagen var indbragt for Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol af blandt andre menneskeretsorganisationer som Amnesty International samt journalister og aktivister. De har en mistanke om, at britiske og amerikanske efterretningstjenester kan have opsnappet deres elektroniske kommunikation.

Det var den amerikanske whistleblower Edward Snowden, som i 2013 offentliggjorde dokumenter, der viste, amerikanske og britiske myndigheder i stor stil overvågede blandt andre journalister og delte efterretninger."

Men ok. Amnesty International, journalister og aktivister er sæføli kriminelle terrorister allesammen og skal have dada. Det kan der overhundehodet ikke være tvivl om, vel?


PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.047 sekunder.