Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Andet > Alt muligt
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - En opsang til landbruget
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

En opsang til landbruget

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 23177
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: En opsang til landbruget
    Sendt: 10 Aug 2018 kl. 07:38
Ekstra Bla Bla har det med at overdrive - på godt og ondt - og både over og under bæltestedet. Når bladets redaktion stirrer sig skeløjet på store bryster, hvilket den gør det meste af tiden, blir de større end en hangar for jumbojets.

Følgende artikel har dog i mine øjne et punch, der rammer solar plexus. The times they are a-changin’, som Dylan sang, og også landbruget må erkende, at tiden er løbet fra den tid, hvor landbruget var et bærende erhverv for dansk økonomi og derfor ikke automatisk kan forvente tilskud, hver gang vejret skifter. Kornet står ikke højere, fordi markerne blir vandet med tårer.

Citater:

"Hvorfor skal lige præcis landbruget køre efter helt andre spilleregler end andre? .. når dette private erhverv har store udbytter, scorer de selv profitten uden at blinke. Og ofte uden at sørge for en polstre sig til dårlige tider ligesom andre virksomheder.

Erhvervets oppustede selvforståelse, der ligger bag forventningerne om særbehandling, er helt ude af trit med virkeligheden .. Alligevel er Danmark et af verdens hårdest dyrkede lande. Miljøet kan ikke tåle den gift og gødning, de kører løs med.
"

Jeg er langt henad vejen enig med Ekstra Bla Bla. Men set i forhold til citatet: "..det er en tragedie for de familier, der må give op" og kommentaren af Hans G: "Bankerne, der svindler og bedrager får jo i stribevis af bankpakker (milliarder) og støtteordninger etc. Landbruget producerer fødevarer. Bankerne producerer gebyr, omkostninger, etc." er jeg ikke med på et brutalt nej til hjælp lige nu.

Det synes dog på tide, at de politikere, vi har ansat til det, tager sagen op til fornyede overvejelser. Skal vi blive ved med at poste millioner af skattekroner i et uddøende erhverv? Hjælper det at gøde jorden med klingende mønt, og hvilken indflydelse har det på vejret?

The answer my friend is blowing in the wind ..

Ikke en krone! – Ekstra Bladet


Redigeret af Prutterhunden - 10 Aug 2018 kl. 07:39
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.047 sekunder.