Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Andet > Sjov og ballade
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Ej blåt til lyst
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Ej blåt til lyst

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 24309
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Ej blåt til lyst
    Sendt: 08 Feb 2019 kl. 10:35
Når det gælder de allervigtigste historiske begivenheder, er Ekstra Bla Bla som altid øverst på trapperne. En sådan begivenhed kunne fx være at vise sin bagdel frem på toppen af Mount Everest. I så fald kan man være sikker på, at Ekstra Bla Bla vil være på pletten, allerede inden bukserne er trukket op igen.

Denne gang er det dog ikke på Mount Everest en bagdel blir vist frem, hvilket Ekstra Bla Bla's lidenskabelige journalister og fotografer sikkert er umådeligt glade for. De sparer flybilletten til enten Kina eller Nepal, alt efter hvilken vinkel, de vil nærme sig bagdelen på. Forfra eller bagfra. Og, nåh ja, den lille, men nok en kende anstrengende klatretur op ad bjerget.

Næh. I dette tilfælde er det såmænd en såkaldt skidronning, der helt af egen fri vilje har valgt at vise numsen frem på sin Instagram-profil til stor glæde og tilfredsstillelse for alverdens husarer.

Jeg kan allerede nu afsløre, at hendes mås er blå ligesom bavianers rumpetter (ja kært barn har mange navne). Ikke af at sidde på den i sneen, men af at styrte i den - altså sneen - hvilket nok skyldes, at hun havde en ski på.

Og ja, det var en skam. Men det er skam ingen skam at vise sin ømme bagdel frem. Hun mistede en guldmedalje pga. styrtet - til bestyrtelse for hendes mange fans. Men var man ikke vidne til styrtet, må man sæføli kræve et bevis, så det ikke bare er en påstand udi det blå. Og hvad er mere overbevisende end et foto taget lige efter styrtet?

Engang ad åre vil hun sidde med børn og børnebørn og deres hoder på skrå og fortælle om dengang hendes røv var blå. Skulle de være en smule skeptiske, kan hun altid vise fotoet frem fra hendes annaler.

Og skulle det utænkelige ske, at sagen går i retten, hvad den nok ikke gør, har hun et håndfast bevis at vise frem, fremfor at skulle trække bukserne ned i foragt for retten.

Jeg vil ikke vise den frem her i forummet, da det kunne blive til min egen bagdel, så I må selv søge på Ekstra Bla Bla for eventuelt at få tilfredsstillet jeres lyst dertil.

Av! Ski-dronning viser blå røv – Ekstra Bladet
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.063 sekunder.