Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Tips til... > It-nyheder
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Dell Latitude 9420
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Dell Latitude 9420

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Pomse Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 03 Maj 2015
Sted: Odense
Status: Offline
Point: 9104
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Pomse Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Dell Latitude 9420
    Sendt: 07 Jan 2021 kl. 11:38
Dell er kendt for at levere højkvalitet i business-klassen, og deres nye model er ingen undtagelse. Dell Latitude 9420 har en funktion, der helt sikkert kan vise sig at blive standard på fremtidens bærbare computere: Webkameraet er nemlig udstyret med automatisk lukkerfunktion, der naturligvis også kan betjenes manuelt. Funktionen kalder de Safeshutter.

Computeren er den første af sin art der kommer med Intels såkaldte Visual Sensing Technology, der blandt andet skal give en mere pålidelig opstart og nedlukning, baseret på visuel registrering af brugerens tilstedeværelse. Derudover byder den på automatisk lyskorektion og med mulighed for uskarp baggrund til brug under videosamtaler.

Dell Latitude 9420 kommer med 11. generation a Intel Core processorer og op til 32 GB RAM (hukommelse) og SSD op til 1 TB lagerplads. Der er tillige understøttelse for WiFi 6 og 5G.

Du kan læse mere på Digi.no

Designmæssigt en rigtig flot computer, men - efter min mening - en knap så god løsning for dem, der gerne vil opgradere med mere hukommelse eller udskifte SSD'en - det ser ikke ud til der er låger i bunden, og det betyder hele computeren skal adskilles, hvis der ønskes den form for opgradering. En uskik, som de desværre ikke en ene om.

Bemærk der ikke er tale om en egentlig test af produktet, men en præsentation. Den forventes først i butikkerne i løbet af foråret ...

Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.03
Copyright ©2001-2019 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.141 sekunder.