Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Andet > Alt muligt
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Berøringer i nattelivet
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Berøringer i nattelivet

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
speciale-studerende Se drop down
Nysgerrig
Nysgerrig


Medlem siden: 08 Mar 2018
Status: Offline
Point: 2
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér speciale-studerende Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Berøringer i nattelivet
    Sendt: 09 Mar 2018 kl. 09:26
Hej alle!

Hvad er jeres holdning til at tage på andre, når man er i byen? Er det et kompliment / en del af at gå i byen / ikke i orden / grænseoverskridende? Og har I selv nogle erfaringer med enten at være den der "tager på" eller den der der bliver "taget på"?

Jeg er nysgerrig på, hvilke oplevelser og holdninger der mon er derude :)
Til top
Pomse Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 03 Maj 2015
Sted: Odense
Status: Offline
Point: 2862
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Pomse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 09 Mar 2018 kl. 22:07
Der skal ikke herske tvivl om, at frihedsgraderne har rykket sig gennem de sidste 10-20 år. Se, hvorledes mænd/kvinder behandler hinanden med langt mindre respekt for hinanden.

Men mon ikke altid den type mennesker har været der? Dem, der ikke respektere et 'nej', men er pågående og overgramsende?

Spontaniteten har nok også fået et ekstra 'nyk' i den forkerte retning. Misforstået seksuel frihed? Også spontaniteten til seksuelle engangs-fornøjelser - det afspejler statistikkerne over kønssygdomme jo rigeligt.

I slutningen af 70'erne og begyndelsen af 80'erne kom en ny tendens blandt pædagoger. Børn skulle ikke have opstillet rammer af voksne, men rammerne skulle formes af deres jævnaldrende. Det viste sig dog hurtigt, at børns evne til selv at sætte rammer/normer var ikke-eksisterende. Måske er det børn fra den tid, der i dag giver problemer? Respekten for hinanden grundlægges (eller burde) allerede i barndommen af forældrene. Så forældrene er nok ikke helt uden ansvar!

Det er dog ikke kun respekten for hinanden, der er i forfald. Hvor mange ser du ikke cykle over for rødt lys? Af folk, der mener de alene har ret?


Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.031 sekunder.