Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > It-nyheder
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Beosound 5 i skarp konkurrence
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Beosound 5 i skarp konkurrence

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
John Westcoast Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Vestjylland
Status: Offline
Point: 7285
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér John Westcoast Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Beosound 5 i skarp konkurrence
    Sendt: 17 Nov 2008 kl. 17:42

Iværksætter klar til at give Beosound 5 baghjul

B&O får kamp fra ny side. Iværksætteren Thomas Christian Melkens lancerer op til julehandlen et moderne lydsystem til hjemmet, der ligesom Beosound 5 benytter algoritmer til at genkende og finde lignende musik.


Billede
Med blot to knapper og en pris på en femtedel af det, B&O skal have for sit netværksbaserede lydsystem Beosound 5, håber iværksætteren Thomas Christian Melkens med Touchdiva at have ramt rigtigt med det, han mener, er det bedste bud på et moderne lydsystem til hjemmet.

»Så vidt jeg forstår Beovision 5, så er du afhængig af en boks og anlægget skal tilsluttes en pc. Vi har valgt at gå den stik modsatte vej. Vi har forsøgt at gøre det hele så enkelt som overhovedet muligt. Vi har to knapper - en tænd/sluk-knap og en reset-knap, og så er du kørende,« siger han til Ing.dk/elektronik.

Efter Thomas Christian Melskens opfattelse er kompleksiteten i moderne elektronik gået for vidt, så man nærmest skal have en ph.d. for at kunne indstille et fladskærmsfjernsyn.

»Vi tror på, at folk har brug for noget, der er enkelt og har et godt design. Vi henvender os til voksne mennesker over 30, og de har ikke brug for at rode med en hel masse for at få adgang til det de allerhelst vil høre,« siger han.

Musikken streames
Det grundlæggende koncept for Touchdiva er, at indholdet streames til enheden enten via en trådløs router eller med et stik til nettet. Højttalerne tilsluttes enheden, der indeholder en Ice-forstærker fra Bang & Olufsen på 2 x 125W. Musikken, der omfatter over to millioner musiknumre, købes på abonnement for 75 kroner om måneden, og minder på mange måder om det tilbud, som TDC har med Play, men Thomas Christian Melskens understreger, at Touchdiva indeholder betydelig mere logik end blot muligheden for at søge et bestemt nummer og bestille det til aflytning.

Selskabet har udviklet algoritmer til genkendelse af musik og har en omfattende datamining af både den enkelte bruger og brugere med samme smag samt ved hjælp af de spillelister, som brugerne kan vedligeholde på deres personlige Touchdiva-hjemmeside på nettet. Det betyder, at når først musikken er sat i gang kan anlægget selv finde mere musik, der minder om det først valgte, uden man behøver røre en finger. Men netop fordi anlægget er koblet op til nettet, bliver der også adgang til en lang række services som eksempelvis billetbestilling til koncerter.

»Du har ikke tid til at høre på alt det, der kommer. Men det ville da være smart, hvis systemet havde fundet ud af, at du var glad for Madonna, og der en dag dukker en lille kuvert op på Touchdiva, hvor der ligger et tilbud om at købe fire biletter – bare tryk her. Vi har jo alle kundeoplysninger fra vores abonnement, så der ligger ufatteligt mange muligheder her,« Thomas Christian Melskens.
Læs mere.http://ing.dk/artikel/93394-ivaerksaetter-klar-til-at-give-beosound-5-baghjul
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.047 sekunder.