Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Andet > Alt muligt
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Aktiekurserne styrtdykker
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Aktiekurserne styrtdykker

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 23630
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Aktiekurserne styrtdykker
    Sendt: 11 Okt 2018 kl. 13:41
Og det har Trump nogle kommentarer til, som I selv må læse ..

Men lad os nu se, om det fortsætter..

"Aktiekurserne verden over tager fortsat et ordentligt dyk - også herhjemme. Torsdag morgen faldt det danske aktieindeks C25 ifølge Finans med mere end tre procent, og de største danske aktier er nu faldet otte dage i træk. I Tyskland, Storbritannien, Norge og Sverige er markedet ligeledes faldet. Og også de asiatiske aktier åbnede med røde tal.

Faldet på aktiemarkedet verden over følger efter et styrtdyk på flere af de tonegivende amerikanske aktieindekser. I USA endte blandt andet Dow Jones og Nasdaq onsdag aften med et fald på mere end tre procent. Blandt de aktier, der blev ramt hårdest, var store navne som Amazon, Nike og Microsoft, der faldt med mere end fem procent. Apple, Boeing og Facebook tog alle et dyk på fire procent.

Ifølge aktieanalytiker i Sydbank Jacob Pedersen er præsident Trumps udfald mod centralbanken uhørt. - Det er normalt kun i de lande, vi betragter som "banditlande" og ikke rigtige demokratier, at vi ser præsidenter og diktatorer blande sig i centralbankens foretagende. Det er ikke første gang, Trump kritiserer Fed, men man må sige, at han strammer retorikken groft, siger han til TV 2.

Analytikeren sender en del af skylden for kursfaldet i Trumps egen retning.

- Illusionen har været, at Trump ved hjælp af lånte penge og skattelettelser til amerikanerne kunne dirigere retningen på de amerikanske aktier. Samtidig har han med sin America First-politik kanøflet stort set alle andre handelspartnere. Det har haft den effekt, at de amerikanske aktier i en lang periode har klaret sig fantastisk. Men efterhånden som renterne stiger i USA, så forsvinder den sammenhæng, vurderer Jacob Pedersen.

- Der er ingen tvivl om, at Trump i sin regeringstid hidtil har overtrådt grænser for, hvad man kan rent politisk. Og nu er der er en risiko for, at han er ved at bevæge udover det, investorerne kan acceptere, og det, de synes er en rigtig måde for en amerikansk præsident at handle på, siger han."

Min mening må I gætte jer til.

Aktiemarked dykker - Trump kalder centralbank "skør" - TV 2

Røde tal på børsen: Danske aktier oplever stort fald for syvende dag i træk | Penge | DR


Redigeret af Prutterhunden - 11 Okt 2018 kl. 13:44
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.094 sekunder.