Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Windows
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Reparer Windows 10 - FixWin 10
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Reparer Windows 10 - FixWin 10

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 20722
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (1) Tak(1)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Reparer Windows 10 - FixWin 10
    Sendt: 30 Okt 2015 kl. 22:41
Jeg har ikke selv prøvet programmet FixWin 10, og kan derfor ikke udtale mig personligt om det. Men jeg har stor tillid til gHacks, som siger god for det.

Programmet skal ikke installeres og skulle kunne følgende:
  1. Repair the Windows Component Store using Deployment Imaging and Servicing Management (DISM).
  2. Reset the Settings app. Useful if it does not open anymore or crashes.
  3. Disable OneDrive file synchronization.
  4. Repair the Windows Start Menu. Handy if it does not work properly or does not open at all.
  5. Repair WiFi if it is not working.
  6. Fix Windows Update stuck downloading updates after upgrading to Windows 10.
  7. Clear and reset the Store cache to resolve issues downloading applications from the Windows Store.
  8. Fix "The Application wasn't installed" in Windows Store, Error Code: 0x8024001e.
  9. Fix Windows Store apps not opening. Registers all apps anew.

Fix and repair Windows 10 issues with FixWin 10 - gHacks Tech News

PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
bvester Se drop down
Entusiastisk
Entusiastisk


Medlem siden: 25 Jan 2015
Sted: Billund
Status: Offline
Point: 602
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (1) Tak(1)   Citér bvester Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 31 Okt 2015 kl. 01:00
Kære Pruttehund,

Selv om at du er advokat for at undgå politik på NetTips, så må man klart kunne tiltale dig for at være Anti-Lobyist for Windows 10 !

Der findes mange måder hvorpå man kan undgå at Windows 10 får lov til at spionere på brugerne, men hvorfor ikke udnytte de ting som nu engang tilbydes, som f.eks. automatisk synkronisering med One-Drive, klart skal man ikke bruge One-Drive til "private" ting, men kan godt bruges til generelle ting som Util's mv., og hvis man ikke ønsker nogen som helst indblanding fra MS side, kan man blot logge på uden brug af en MS konto, eller kun bruge en fiktiv brugerprofil, som ikke kan henføres til en person. Selvfølgelig kan MS bruge IP adressen, men uden nogen person knyttet til den, kan det ikke bruges til ret meget !.

Modsat dig, så må jeg erkende, at jeg er flyttet fra at være anti-Windows 10 til det modsatte, da jeg oprigtigt mener at man som bruger, har mulighed for at undgå at blive overvåget, hvis man bruger de rette værktøjer.

Mvh
Bvester
Alt er nemt ! Hvis blot man ved hvordan !
Til top
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 20722
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (1) Tak(1)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 31 Okt 2015 kl. 03:37
Man må for min skyld kalde mig anti-dit-og-dat. Hvis jeg gør opmærksom på, at violinen mangler en streng, så kald mig bare anti-violin. Eller hvis cyklen er punkteret, og jeg påpeger det, så kald mig anti-cykel.

Det er så bare ikke, som jeg selv ser det. Jeg synes, det er for nemt at dele mennesker op i kun 2 grupper: dem, der er for, og dem, der er imod. 

Jeg er ikke sat på Jorden for at præke, at alt er godt, som det er. Jeg tror ikke på, at alt er perfekt, men at der sandsynligvis er nogle fejl og mangler, og andet vil jeg heller ikke bilde andre ind. De må finde sig i min ærlige mening.

Jeg har svært ved at se, hvordan noget - fx Windows 10 - skulle blive bedre, hvis man ikke må påpege de fejl og mangler, der er - også i Windows 10.

At sige, at noget kan gøres bedre, er ikke det samme som at sige, at det er dårligt eller at være fanatisk imod det.

Jeg synes faktisk, at det er positivt at ville gøre noget bedre, i stedet for blot at lukke øjnene og lade som om det ikke KAN gøres bedre. På den måde blir intet bedre. Hvad positivt er der i det?

Ser jeg huller på livets vej, vil jeg pege på det og sige: Dér er et hul. Pas på du ikke falder i det. Jeg er ikke imod at nogen går livets vej eller be'r dem om at stille træskoene. Det ville for alvor være at være anti-livets-vej. Jeg er ikke imod livet eller Windows 10. Jeg peger blot på hullerne. Kalder man mig i den anledning for anti-livet eller anti-Windows 10, vælger jeg at se det som en kompliment.

Livet kan blive bedre. Verden kan blive bedre. Og Windows 10 kan blive bedre.

Vi kan også kalde den lille dreng i Kejserens nye klæder, der siger, at kejseren ikke har noget tøj på, for anti-kejser, men er det ikke lidt for enkelt? Det synes jeg.
_______________

PS. For nu at henholde mig til det mere konkrete i dit indlæg, så..

Jeg advokerer ikke for at undgå politik på Nettips. Jeg advokerer for undgå politiske debatter. Det er ikke helt det samme. Politik er ikke tabu. Vi vil blot undgå, at folk farer i totterne på hinanden og har derfor lavet en fornuftig og let forståelig regel for at undgå det. Det handler altså mere om at bevare en god stemning end om censur. Ganske ligetil.

Når man blir medlem af forummet har man automatisk accepteret vore regler, uanset om man har læst dem eller ej. Men vi regner sæføli med, at vore fornuftige medlemmer har læst dem.

Disse ord er skrevet på pc med Windows 10. Jeg har intet imod OneDrive og bruger det faktisk. Noget blir synkroniseret, noget andet ikke. Jeg har også MS-konti på alle mine pc'ere, men logger ind uden brug af dem udelukkende for at spare tid, og ikke fordi jeg har noget imod MS-konti. Om det så er interessant for Nettips' læsere, tvivler jeg på. For mig er det mest privat og jævnt småkedeligt.


Redigeret af Prutterhunden - 31 Okt 2015 kl. 04:40
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.047 sekunder.