Nettips.dk Hjemmeside
Forum start Forum start > Andet > Alt muligt
  Nye indlæg Nye indlæg RSS Feed - Hitler ER død
  Alm. spørgsmål Alm. spørgsmål  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Hitler ER død

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Guests Se dropdown menu
Guest Group
Guest Group
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Guests Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Emne: Hitler ER død
    Sendt: 21 Maj 2018 kl. 21:56
Konspirationsteorier, der påstår Adolf Hitler og Eva Braun slap ud af Tyskland og ankom Sydamerika, kan nu aflives definitivt af et hold franske forskere, der har fået unik adgang til en kæbeknogle i Moskva.

Det skriver Jyllands Posten
Til top
Prutterhunden Se dropdown menu
Staff
Staff
Avatar

Oprettet: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 30306
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 22 Maj 2018 kl. 03:55
I artiklen står der: "Spørgsmålet er, om fundet har held til at aflive de vedholdende konspirationsteorier og populærkulturelle myter om Hitlers mirakuløse flugt fra Berlin."

Det spørgsmål er nemt at svare kort og godt på: nej.

Og hvorfor? Fordi mange konspirationsteoretikere har det som uhelbredelige junkier. Teorierne er deres uundværlige narko. Til forskel fra rigtige junkier vil de dog ikke erkende deres afhængighed, hvilket kun er selvforstærkende og øger afhængigheden.

Verden er ikke, hvad man som barn blev bildt ind eller håbede på, og det er derfor bekvemt at være eskapist og flygte ind i en drømmeverden, der ligesom narko og religioner kan byde på paradisiske tilstande af overjordisk fred og harmoni. Desværre varer det dog ikke længe før drømmene blir til mareridt. Fantasien vil ikke lade sig styre og kontrolleres. De gode engle, aliens osv. forvandler sig til djævle og dæmoner, som er ondere end selv den ondskab, den virkelige verden er i stand til at byde på.

Det er selvopholdelelsesdriften og overlevelsesinstinktet, der via underbevidstheden vil have eskapisten tilbage til virkeligheden. Stop kampen mod egne mareridt og se virkelighedens mareridt i øjnene i stedet for. Det er der kampen skal stå.

Hitler ville i dag være 129 år, så der ikke store chancer for, at han lever endnu. Dette simple argument burde i sig selv få konspirationsteoretikerne på bedre tanker og kassere deres totalt nyttesløse og verdensfjerne spekulationer. Men nej. De klamrer sig til dem, indtil deres hundehoder eksploderer, og de blir tvangsindlagt på nærmeste kolbøttefabrik.

Hvis de i stedet magtede at vågne og åbne deres øjne for den reelle virkelighed, ville deres hjerner måske se en verden, hvor Hitler har fået navneforandring og har formeret sig udover alle grænser. Lyslevende kopier af hr. Hitler tramper rundt og kalder sig politikere, præsidenter eller noget andet djævelskab. Men de er sæføli kloge nok til at have fjernet deres lille latterlige medfødte overskæg.

I det hele taget er tidens fokus på Hitler og 2. verdenskrig en narresut, der skal gøre os blinde overfor nutidige hitlertyper, deres magtbegær og krigsliderlige vanvid. Hitler var ikke en særling og ikke sindssyg. Han var faktisk ikke andet end et menneske. Et menneske, der som idioter både er født og ikke født endnu.

gnothi seauton
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
Bindegal Se dropdown menu
Entusiastisk
Entusiastisk
Avatar

Oprettet: 17 Okt 2007
Sted: København
Status: Offline
Point: 27047
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Bindegal Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 22 Maj 2018 kl. 18:55

Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.191 sekunder.