Nettips.dk Websted
Forum start Forum start > Tips til... > Sikkerhed
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Fejl og mangler i den offentlige digitalisering
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Fejl og mangler i den offentlige digitalisering

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 21155
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Fejl og mangler i den offentlige digitalisering
    Sendt: 16 Jun 2017 kl. 13:19
"Der skal steppes op både på it-sikkerhed og fejl i den offentlige digitalisering, hvis man vil sikre befolkningens opbakning til projektet, lyder det fra moderniseringsministeren... Hvis sektoren ikke følger med, kan det skabe badwill i befolkningen, antydede minister for offentlig innovation Sophie Løhde (V) under en debat på Folkemødet på Bornholm."

(Badwill er det moderne danske ord for det dybt forældede oldnordiske udtryk "modvilje")

"antydede"? Wacko

At bruge ordet "antyde" kunne antyde, at det på trods af, at enhver idiot har vidst dette i herrens mange år, er det først nu, det begynder at gå op for vore kære politikere. Det vil jeg absolut ikke antyde. Det vil jeg fastslå som en uomgængelig kendsgerning.

"»Borgerne kommer først og fremmest til at mærke det, de gange hvor det går galt. Eller de gange hvor vi glipper med at indfri det potentiale, som vi har i forhold til at tage ny teknologi og digitale løsninger i brug. Hvorfor? Fordi vi alle sammen som borgere og almindelige mennesker bruger et hav af løsninger, som vi samtidig forventer, at man tager i brug i den offentlige sektor. Når vi ikke indfrier det potentiale, der er, vil borgerne opleve en offentlig sektor, der ikke er tidssvarende eller som ikke lykkes med at gribe de digitale muligheder,« sagde ministeren."

Det kan så undre, at et firma som KMD (tilforn Kommunedata), der må forventes at have højtuddannede, professionelle og vidende personer i sit sold, ikke kan finde ud af, hvad almindelige danskere kan finde ud af.

Sophie Løhde: Fejl og mangler i den offentlige digitalisering skaber badwill hos befolkningen | Version2
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
Pomse Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 03 Maj 2015
Sted: Odense
Status: Offline
Point: 2494
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Pomse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 16 Jun 2017 kl. 13:40
Tidligere udtalelser fra politikere fortæller mig, det kun er tomme fraser. Ord uden handling.


Til top
Prutterhunden Se drop down
Staff
Staff
Avatar

Medlem siden: 14 Okt 2007
Sted: Frederiksberg
Status: Offline
Point: 21155
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Prutterhunden Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 16 Jun 2017 kl. 13:57
Jamen, jamen, jamen. Nu er det helt oppe på ministerniveau! Sophie Løhde er skam ikke bare en ganske ordinær politiker. Næ, næ. Hun er noget så ekstraordinært som en minister for offentlig innovation, udnævnt af selveste statsministeren, vores egen Lars Uløkke. Se, se. Højere kan man næsten ikke komme i denne verden, vel?


Redigeret af Prutterhunden - 16 Jun 2017 kl. 14:01
PRUTTERHUNDEN - hurtigere end lyset!

Nettips Brugervejledning
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

Denne side blev genereret på 0.047 sekunder.